Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekezés és élvezet a kettő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés és élvezet a kettő együtt lehetetlen?!

Figyelt kérdés

Nem is olyan könnyű dolog a fogamzásgátlás ha jobban belegondolsz. A védekezés két leggyakoribb módszere közül ti melyiket választjátok?

Gumi: a legtöbb pasi nem szereti, és tény, hogy sokkal jobb nélküle, érezni a párodat.

Tabi: hormonbomba, és ha nem lenne az, nem lennének mellékhatásai. De rengeteg mellékhatás ismert, olyan is ami elég súlyos. Pl. a depresszió, hízás, és abbahagyás után nehezebben esel teherbe (hogy csak néhányat említsek.) Ráadásul olyat is hallottam már, hogy valaki tabi mellett esett teherbe.

A többi módszer pedig vagy nem elég biztonságos, vagy csak idősebb korban ajánlott.

Na meg persze maradt még a sokaknak jól bevált "megszakításos védekezés". Aminek azért ha belegondolunk van előnye is pl anyagilag és hogy érezhetitek egymást persze a megszakítás rontja az aktus minőségét és elég felelőtlen dolog is ez.

Ti melyiket választottátok?

2010. ápr. 19. 14:22
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
azért akkor is jobb a párodat érezni mint a gumit... és az én párom egyáltalán nem használná...
2010. ápr. 19. 14:33
 12/43 anonim ***** válasza:

Nézd, te itt személyes tapasztalatot kértél, nekem meg az a személyes tapasztalatom, hogy épphogy nőtt a libidóm a tabi használata mellett, mert biztonságban érzem magam a terhességtől, nem kell az óvszerhúzással megbontani a hangulatot, meg figyelni hogy van-e nálunk, bármikor, bárhol egymásnak eshetünk, és nem kell parázni hogy jaj, kiszakadt-e, meg jaj, hova mentek kinek a nedvei.

A tabletta jó, csak rendes nőgyógyászati és laborvizsgálatot igényel, meg precíz szedést.

2010. ápr. 19. 14:33
 13/43 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van. sokkal lazább vagy tabi mellett.
2010. ápr. 19. 14:34
 14/43 anonim ***** válasza:
A te barátod egy figyelmetlen seg.gfej, aki azt hiszi, hogy a védekezés csak a nők dolga, de ha összejön a gyerek, akkor az úgyanúgy az ő felelősége is lesz.
2010. ápr. 19. 14:35
 15/43 A kérdező kommentje:
nem általánosítok, de sokaknál van mellékhatása a tabinak... és ki tudja mi lesz ha abbahagyod, sokaknál nehezen jön össze a baba is.
2010. ápr. 19. 14:35
 16/43 anonim ***** válasza:
jo, akkor csinalj, amit akarsz. csináld megszakitással. ha meg abortuszra kell menned, nem én fizetem, nem én fogok lelki roncs lenni, hanem te, mert nem voltál képes normalisan védekezni. arról mellesleg, nem hallottál, h mivel jár az abortusz, és miket okoz az esetek 90 % - ban? meddőség, ill. koraszülés.
2010. ápr. 19. 14:37
 17/43 anonim ***** válasza:

14:28 és 14:33as vagyok, annyit még hozzátennék, hogy a tabinak csak komoly kapcsolatban van értelme, vagyis ha tudod, hogy a párodnak nincsenek szexuális úton terjedő bajai, csak egymással szeretkeztek, tehát másoktól sem szedhettek össze mindenféle betegséget, és nem fogtok egy hónap múlva szakítani.

Igen, a tabinak vannak mellékhatásai, de kicsi a valószínűsége, hogy ne lehetne utána gyereked, meg ilyenek...

2010. ápr. 19. 14:37
 18/43 A kérdező kommentje:

nem csinálom megszakításossal, de mivel gumival egyáltalán nem lehet muszáj lesz tabival...

eleget olvastam az abortuszról, szóval tudom mivel jár és nem szeretném átélni.

2010. ápr. 19. 14:39
 19/43 anonim ***** válasza:
ok, nem akarsz tablettát, nem akartok gumit, akkor mit akarsz? ÖNMEGTARTÓZTATÁS a nektek való
2010. ápr. 19. 14:39
 20/43 anonim ***** válasza:
Mi 3év 8hónapja vagyunk együtt a párommal és jó ideig gumiztunk, de már elmarad megszakitás és ha becsuszik ami hálistennek 1 volt akkor 72órás tabi volt!De egyébként mi ha már én elélveztem akkor lemegyek és mást csinálok a páromnak!
2010. ápr. 19. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!