Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés és élvezet a kettő együtt lehetetlen?!
Nem is olyan könnyű dolog a fogamzásgátlás ha jobban belegondolsz. A védekezés két leggyakoribb módszere közül ti melyiket választjátok?
Gumi: a legtöbb pasi nem szereti, és tény, hogy sokkal jobb nélküle, érezni a párodat.
Tabi: hormonbomba, és ha nem lenne az, nem lennének mellékhatásai. De rengeteg mellékhatás ismert, olyan is ami elég súlyos. Pl. a depresszió, hízás, és abbahagyás után nehezebben esel teherbe (hogy csak néhányat említsek.) Ráadásul olyat is hallottam már, hogy valaki tabi mellett esett teherbe.
A többi módszer pedig vagy nem elég biztonságos, vagy csak idősebb korban ajánlott.
Na meg persze maradt még a sokaknak jól bevált "megszakításos védekezés". Aminek azért ha belegondolunk van előnye is pl anyagilag és hogy érezhetitek egymást persze a megszakítás rontja az aktus minőségét és elég felelőtlen dolog is ez.
Ti melyiket választottátok?
Nézd, te itt személyes tapasztalatot kértél, nekem meg az a személyes tapasztalatom, hogy épphogy nőtt a libidóm a tabi használata mellett, mert biztonságban érzem magam a terhességtől, nem kell az óvszerhúzással megbontani a hangulatot, meg figyelni hogy van-e nálunk, bármikor, bárhol egymásnak eshetünk, és nem kell parázni hogy jaj, kiszakadt-e, meg jaj, hova mentek kinek a nedvei.
A tabletta jó, csak rendes nőgyógyászati és laborvizsgálatot igényel, meg precíz szedést.
14:28 és 14:33as vagyok, annyit még hozzátennék, hogy a tabinak csak komoly kapcsolatban van értelme, vagyis ha tudod, hogy a párodnak nincsenek szexuális úton terjedő bajai, csak egymással szeretkeztek, tehát másoktól sem szedhettek össze mindenféle betegséget, és nem fogtok egy hónap múlva szakítani.
Igen, a tabinak vannak mellékhatásai, de kicsi a valószínűsége, hogy ne lehetne utána gyereked, meg ilyenek...
nem csinálom megszakításossal, de mivel gumival egyáltalán nem lehet muszáj lesz tabival...
eleget olvastam az abortuszról, szóval tudom mivel jár és nem szeretném átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!