Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés és élvezet a kettő együtt lehetetlen?!
Nem is olyan könnyű dolog a fogamzásgátlás ha jobban belegondolsz. A védekezés két leggyakoribb módszere közül ti melyiket választjátok?
Gumi: a legtöbb pasi nem szereti, és tény, hogy sokkal jobb nélküle, érezni a párodat.
Tabi: hormonbomba, és ha nem lenne az, nem lennének mellékhatásai. De rengeteg mellékhatás ismert, olyan is ami elég súlyos. Pl. a depresszió, hízás, és abbahagyás után nehezebben esel teherbe (hogy csak néhányat említsek.) Ráadásul olyat is hallottam már, hogy valaki tabi mellett esett teherbe.
A többi módszer pedig vagy nem elég biztonságos, vagy csak idősebb korban ajánlott.
Na meg persze maradt még a sokaknak jól bevált "megszakításos védekezés". Aminek azért ha belegondolunk van előnye is pl anyagilag és hogy érezhetitek egymást persze a megszakítás rontja az aktus minőségét és elég felelőtlen dolog is ez.
Ti melyiket választottátok?
Tablettát szedek, olcsóbban jön ki mint az óvszer, nekem semmilyen súlyos mellékhatás nem jött ki, csak a pozitívak (szebb bőr, nem görcsölök mensi alatt, kevesebb napig is tart), ezenkívül ha rendesen szeded akkor 99,99%-ban véd a terhességtől, csak nem szabad elfelejteni bevenni, meg kiegészítő védekezés kell, ha utána pár órával hánysz/hasmenésed van, vagy antibiotikumot szedsz.
Szerintem tökéletes megoldás, elég könnyű, és hasznos is, legalább rá vagyok kötelezve, hogy eljárjak a nőgyógyászhoz vizsgálatokra meg rákszűrésre, amivel amúgy lehet, hogy nem foglalkoznék.
Meg kell találni a megfelelő tablettát, ami nem vágja taccsra a hormonháztartásod.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!