Szülés után mikor lehetek együtt a párommal? Tudom a 6 heted de előbb nem lehet? Még akkor sem ha nem hatol be teljesen csak picit az élvezet kedvéért?
úristen
nem igaz, hogy nem bírod kivárni.
nekem eszembe nem jutott szexelni az elején, örültem, ha 5 percig nem üvöltött a baba.
az elottem szolonak azert kerdezi a kerdezo mert nem birja kivarni nem tudod ertelmezni a kerdest?
a kerdezonek a fertozes miatt kell kivarni a 6 hetet de hidd el nagyon sok ember nem birja kivarni es nem lett bajuk szoval rajta egeszsegetekre!
Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertőzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nőgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem.
Minden jót kívánok.
10 hetes baba anyucija
Amúgy nem mindenki ugyanúgy éli meg azt a 6 hetet. Mi már előtte is el voltunk tiltva rég, tehát nem 6 hetet kellett kibírni, hanem 17 hetet... de van akinek ennél többet.
És a baba lehet nyugodt, lehet nincs vele gond, jó alvó, akkor miért ne érdekelné az embert a szex? Ez nem bűn, ne tessék lehurrogni, egészséges biológia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!