Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm 5 hónapja fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm 5 hónapja fogamzásgátlózik a többi lent . Szerintetek jó ha ennyire elővigyázatos vagyok?

Figyelt kérdés
Tudjuk h. bármi lehetséges és még 5 hónap tabizás mellett se merek elmenni benne. Mert ki tudja mi lesz vagy mi zavar közbe.. Mint tudjuk bármikor bármi megeshet. Szerintetek baj ha ennyire elővigyázatos vagyok? Még guminál is kihúzom pont akkor nehogy ki legyen szúrva tűvel.. (volt rá példa áruházakba)

2016. aug. 8. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy CYPROMIX gyógyszerről van szó.. nem tudom ki halott már róla.. ez mellett is mehet? kövi hónapba vált gyógyszert. De ebbe a hónapba amíg ezt szedi ...
2016. aug. 11. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Benne van a tájékoztatóban, hogy 2 hét után már véd. Én talán 3 hét után már nem használtam mást védekező módszert. Több, mint 6 éve szedem és eddig még nem volt gondom.

De, ha te Ennyire parázol azt csak a te meg a bnőd dolga.

Mellesleg te akarnád gumi nélkül csak a csajod nem engedi? :)

2016. aug. 13. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Mehet emellett is mert hatékony, én is szedtem viszont más céllal... ez eredetileg nem fogamzásgátló hanem akné és szőrösödés kezelésére szolgáló erős hormongyógyszer (azért olcsó), tehát önmérgezés valóban így alkalmaznia ha nem használjátok ki... Amúgy nem célszerű sokáig szedni, max fél év a papíron is, mert mellékhatása a fogamzásgátlás, inkább valami alapból is fogamzásgátlót kéne kérnie ha nincs aknéja, szőrösödési gondja.
2016. aug. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!