Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 5 hónapja fogamzásgátlózik a többi lent . Szerintetek jó ha ennyire elővigyázatos vagyok?
Rendesen szedi? Nem megy a hasa, nem hány, nem szed más gyógyszert, nem vérzik közben, nem beteg? Akkor azonnal lődd tele, hadd élvezze, hogy kitöltöd!!!
23l
mi is igy vagyunk parommal. majdnem egy eve szedem de nagyon parazok ezért gumival megy el bennem.
azt megengedhetnetek magatoknak,mert igaz 100%-os vedelem nincs,de az ugy eleg bombabiztos. aztan szepen lassan raterhettek a gumi nelkulre is
foleg ha olyan jo a kapcsolatotok akkor nyugi:)
tenyleg ne mergezze magat feleslegesen
Hányszor szexeltek egy hónapban? Hány évesek vagytok?
Szerintem döntsétek el hogy melyik módszert akarjátok, mert így felesleges pénzkidobás a tabletta plusz önmérgezés a semmiért, annak pont az a lényege, hogy nincs peteérés, elvékonyítja a méhnyálkahártyát és a spermáknak is rossz környezetet teremt, több vonalú a védelem, elmehetsz benne pont ezért. Ha már szedi akkor élvezzétek ki. Nincs 100% de az életben semmi sem 100%-os, van aki bármit tesz terhes lesz... Az egyik barátnőm tabletta + megszakítás mellett lett terhes, szidta a gyógyszert aztán a baba születése után elmondta hogy otthon hagyta nyaraláskor a bogyókat és 5napig nem szedte.... Ha a barátnőd szedi, nem hány, nincs hasmenése, nem vesz be olyasmit ami gyengíti akkor nincs gond. Annyira kell figyelni hogy ha szünetben vagytok együtt akkor mindenképpen kezdje el utána szedni.
Ha megnyugtat akkor minden vérzés után teszteljen egyet. Én is az elején csináltam, aztán leszoktam róla mert megbízok már a tablettában és tudtam hogy ha véletlen történik valami, a párom nem fog elhagyni, nem ezen fog bukni a kapcsolat. 7éve védekezünk így és mindig bennem megy el a párom, max akkor húzunk gumit ha beteg voltam, vagy olyasmit kellett szednem ami gyengíti.
Gumit amúgy drogériában vagy gyógyszertárban vegyetek, az a tuti! Plusz mellé lehet spermicidet venni, az együtt biztos szintén.
Nem értem a kérdést, ha nektek jó így akkor nekem jó. AZt tudom,hogy a barátommal nekünk nem lenne jó. Pont azért szedem,hogy akkor élvezhessen belém amikor csak akar. Ennyi erővel az előváladéktól is teherbe eshet.
Bár a barátnődből kiindulva,hogy naptárba is feljegyzi meg telefonba is a bevételt ő is rendesen tart a terhességtől,akkor csináljátok így.
Mi 4 hétig védekeztünk még gumival,4. héten már elhagytuk teljesen. Mindig beveszem, volt már rá példa,hogy nem volt lehetőségem bevenni időben, 12 órán belül pótoltam majd egy hét kiegészítő védekezés, működik a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!