Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elővigyázatos vagyok, de aggódom. Milyen okai lehetnek a menstruáció kimaradásának?
A barátnőm aktív szexuális életet él velem. Még fiatal a szervezete, tizenéves.Védekezés során biztosra megyünk, óvszerrel csináljuk, és nem megyek el benne, mindig kihúzom. Utána a gumit is ellenőrzöm, és nincs második menet, hogy véletlen se maradjon sehol valamiféle váladék. Ennek ellenére a mostani menstruációja már két hete késik. Tavaly nyáron is volt ilyen, és akkor több hónapig nem jött meg, s már féltem hogy valami nagy baj történt. De a terhességi teszt negatív volt, és elment orvoshoz. Azt mondták neki ez természetes az ő korában, és még lehetnek ilyenek. Nem terhes.
És most megint remélhetőleg csak ez jött be, nem valami más.
Mennyi a leghosszabb idő, amennyi kimaradhat neki?
Mit lehetne tenni, hogy ne legyenek ilyen problémák, és ne hozzák a frászt rám, meg rá?
tavaly is nagyon belelovagoltam magam abba, hogy nekem annyi, és megtörtént a baj. Annak ellenére, hogy minden téren nagyon biztonságosak voltunk.
Lehet hormon probléma is vagy pajzsmirigy probléma is.De lehet hogy csak a serdülő kor miatt van ez.
Menjen el egy orvoshoz és mondja el hogy nem először fordult ez elő és kérje hogy vizsgálják ki.Nyugi nem ő az egyetlen aki ilyenben szenved. MInden rendben lesz.
4-es és 6-os válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ehhez pedig: "Mit lehetne tenni, hogy ne legyenek ilyen problémák, és ne hozzák a frászt rám, meg rá?"
Megvárod, míg felnő és csak azután szexelsz vele.
Amíg tini, addig normális ha kimarad.
Ha felnő, akkor a hosszabb kimaradás már nem normális, kezelni kell (NEM fogamzásgátlóval! Mert tévhit, hogy az beállítja. Valójában leállítja, s ha valaki rendszertelen ciklussal kezdi el szedni, akkor nagyobb az esélye, hogy a tabletta elhagyása után problémái legyenek a teherbeeséssel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!