Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek a gumi nélküli szexről? Egy 30 körüli férfiben megbíztok annyira, hogy kiveszi időben és megvagytok óvszer nélkül?
Azt vettem észre, hogy egy bizonyos kor felett (kb 25) nem csinálnak nagyon gondot belőle a nők, nem ragaszkodnak a gumihoz, viszont mikor egy 18 éves lánnyal voltam, nem volt hajlandó nélküle dugni. Úgyhogy maradtunk az orálnál, mert én nem szoktam használni, nem szeretem, útban van. Ki hogy van ezzel? Kort is írjatok!
(Amúgy kb 1000 megszakításos aktus / 0 gyerek a mérlegem az elmúlt 10 évben)
Hát nézd se 18, de 25, de most 30+ évesen se hittem abban hogy a megszakítás az védekezés.
Egyik, hogy nem tőlem függ. Az pedig hogy a másik mit mondd hogy neki még mindig sikerült, sosem volt gond, nahát.. pont nem érdekel, én testem, és nem fogom a másiktól függővé tenni azt, hogy épp hogy sikerül.
A gumit én sem szerettem sosem, de egy normális kapcsolatban pl szedtem tablettát. Egy 18 éves kiscsaj azért nem feltétlenül szed, mondjuk ez is lehet az oka, meg talán az hogy sikerült olyanokkal találkoznod akik felelősségteljes szexuális életet próbálnak élni.
A 25+ pedig bármi lehet, bátor, nem baj ha nem sikerült kivenne időben, gyógyszert szed, vagy elfogadja azt a rizikót hogy ha nem sikerült akkor beveszi az esemény utánit. Akármi oka lehet.
Nem is erdekelnek a nemi betegsegek??? Ez gàz!
29 n
Ismeretlennel sosem csinálnám gumi nélkül, viszont a barátommal, akivel több mint 2 éve együtt vagyunk már kb. a második hónapunktól kezdve nem használtunk gumit :)
Egyikünk sem szereti, a tablettákat pedig szedem, szóval baj nem lehet :)
És én 20 éves vagyok, a barátom pedig 24 :)
(Ez lemaradt)
" kb 1000 megszakításos aktus / 0 gyerek a mérlegem az elmúlt 10 évben"
Útban van a gumi.
:D :D :D
"Amúgy kb 1000 megszakításos aktus / 0 gyerek a mérlegem az elmúlt 10 évben)"
Ebből hány nullát vegyünk le és utána mennyivel osszuk el?
Arra nem gondoltál, hogy vaktölténnyel lövöldözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!