Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? Fesztiválon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Fesztiválon vagyok és lefeküdtem egy fiúval de nem emlékszem használt e gumit. Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit mert balatonon vagyok. Mi lenne a megoldás nehogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 14:55
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
100%
A legegyszerűbb ha veszel majd egy tesztet mert ha meg most rogton nem tudsz venni esenenyutanit akkor mar folosleges. Meg ha egy napon belul veszed be sem biztos 100%osan nemhogy 72ora utan. Sajnos mar nemtudsz mit csinalni vegyel egy tesztet es remenykedj. Amugy hany eves vagy ha szabad tudni?
2016. júl. 10. 17:05
 32/40 anonim ***** válasza:
28%
Bocs, 27-es, nem neked ment az ,,álszent" jelző, hanem a 26-osnak, elnéztem.
2016. júl. 10. 17:12
 33/40 anonim ***** válasza:
55%
Nem nézted el, csak még ahhoz is hülye vagy, hogy észrevedd: azóta töröltek egy hozzászólást. Mit gondolsz? A 30-as kommentet tán saját magamnak írtam?
2016. júl. 10. 17:22
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
Jól van, menj már aludni, te paprikajancsi. Állításod szerint 30 éves vagy és boldog párkapcsolatban élsz...hagyjuk már. Kis nyomoronc vagy, ennyi a történet, aki nagy pofával próbálja palástolni a kisebbségi komplexusát. De majd valaki jól szájba kormányoz, ha előttem lennél nem lenne ekkora arcod.
2016. júl. 10. 17:42
 35/40 anonim ***** válasza:
40%
Igen, Mr. Tökély, én veled ellentétben elismerem, hogy tévedtem. Erre élvezel, hogy beszólhattál? :D Nagy életcéljaid vannak, haver.
2016. júl. 10. 17:44
 36/40 anonim ***** válasza:
35%
Nekem mit kéne elismernem, bäromarcúkám? Nem én vetítem ki másokra a saját problémáimat és ítélkezem ismeretlen emberek felett, mint valami kibäszott isten. Ha előtted állnék is ugyenez lenne a véleményem, akár "szájba kormányozol" akár nem. Látszik meddig terjednek a képességeid. Ha kifogytunk az érvekből, marad a jó öreg nyers erő?
2016. júl. 10. 17:54
 37/40 anonim ***** válasza:
55%
Bizony, marad, a magadfajták nem értenek az intelligens hangnemből, én is tudok alpári lenni. Te szerintem direkt élvezed, hogy másokat oltogatsz névtelenül, de ez csak a te szegénységi bizonyítványod.
2016. júl. 10. 17:59
 38/40 anonim ***** válasza:
26%
Ó, természetesen, erre gondolok esténként, mikor magamhoz nyúlok. Már rég itt sem lénnek, ha nem sugalltál volna rólam alaptalan hazugságokat, amiket kénytelen voltam megcáfolni. Részemről befejeztem a bájcsevegést, amúgy sem korrekt, fegyvertelen emberrel szellemi párbajt vívni.
2016. júl. 10. 18:09
 39/40 anonim ***** válasza:
33%
Jól van, fiam. Verd csak a melled. :D Ez a vita teljesen olyan, mintha egy galambbal sakkoznék. Ledöntöd a bábukat, rász*rsz a táblára, aztán ugrálsz, hogy nyertél. :D Majom...
2016. júl. 10. 18:15
 40/40 A kérdező kommentje:
Húha mekkora veszekedés lett. Amúgy szereztem tablettát, mert volt olyan aki segített üzenetben. és 18vagyok most erre is jöhetnek a hozzászólásokban a beszólások.
2016. júl. 10. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!