Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Fesztiválon vagyok és lefeküdtem egy fiúval de nem emlékszem használt e gumit. Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit mert balatonon vagyok. Mi lenne a megoldás nehogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 14:55
11/40 anonim válasza:
Utolsó, ez g*ci volt, de szerintem ütött!!! :D
12/40 A kérdező kommentje:
Nem en kérdeztem. Nem szándékoztam semmit csinalni. Smarolni se szoktam össze vissza. Túl részeg voltam nem emlékszem szinte semmire
2016. júl. 10. 15:17
13/40 anonim válasza:
Akkor ne igyál, kicsikém, ennyire egyszerű a képlet. Eleve nem értem, hogy mi a fenéért kell vedelni egyáltalán???
14/40 anonim válasza:
Mélységesen szégyelld magad, remélem, hogy terhes vagy. Majd ebből tanulsz, virágszál!!!
15/40 anonim válasza:
Eddig lehet nem smároltál össze -vissza...most viszont már össze-vissza dugsz....
16/40 A kérdező kommentje:
Azóta nem is merek inni. Nyilván az én hibám az egész de amúgy meg undorodom még rá is nézni a férfiakra már. Tudom én voltam a hülye magamtól is undorodom
2016. júl. 10. 15:21
17/40 anonim válasza:
15-os valahol igazad van, megerdemelne, hogy terhes legyen, de ugyanakkor nezzuk annak a kis picurkanak is a szemszogebol a dolgokat. Ilyen anyat valakinek kivannal? Mert en nem! Azt sem tudna megmondani a gyereknek, hogy ki az apja. Szoval az ilyen ember jobb ha nem szaporodik.
18/40 anonim válasza:
irány abortusz ha terhes vagy:(
19/40 anonim válasza:
18-as, igen, ebben igazad van, ezért vissza is szívom. Csak nagyon feldühödtem ezen, alig van már olyan lány, aki előbb gondolkodik cselekvés előtt.
20/40 anonim válasza:
De egyedül a pici miatt vontam vissza az előbbi felcsattanásomat, nem a kérdezőre való tekintettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!