Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Fesztiválon vagyok és lefeküdtem egy fiúval de nem emlékszem használt e gumit. Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit mert balatonon vagyok. Mi lenne a megoldás nehogy terhes legyek?
Jól van, ügyesek vagytok, most már azért elég lesz. Földön fekvő emberbe még egyet belerúgni. Gyönyörű, gratulálok.
Figyelj, kislány. Esemény utánit 72 óráig beveheted. Mindenképp szaladj el a helyi nődokihoz és irass fel vele valamit! Lehet az is majd jól le fog bäszni, de még mindig jobb, mint a másik lehetőség. Na, eridj, nyomás!
Na most hogy Hamilton nyert....
Ügyes vagy...
Amúgy jó hogy mindenki gyerekre gondol.
Azért nem ártana egyéb teszt is. :P
Én nem te vagyok, nekem nincs szükségem arra, hogy itt pitizzek a lányoknak punciért. Harminc évesen, hosszú párkapcsolat mellett, nincs is erre szükségem.
Amúgy meg ki a fäszom védi? Bajba került, idejött segítéségért és akkor mit kap? Szemétkedést, meg a bäszogatást! Egyedül én próbáltam valami épkézláb segítséget nyújtani (most az más kérdés, hogy mennyi sikerrel), mégis lepontozott a sok agyahagyott droid. Az ilyeneket, mint te meg felpontozzák, nevetséges. Nem védem, nekem is megvan a véleményem, DE NEM AZÉRT VAGYUNK ITT, hogy véleményt formáljunk, hanem, hogy segítsünk (vagy legalább megpróbáljuk). Pláne nem azért, hogy a bajba jutott embert még jobban lehúzzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!