Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? Fesztiválon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Fesztiválon vagyok és lefeküdtem egy fiúval de nem emlékszem használt e gumit. Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit mert balatonon vagyok. Mi lenne a megoldás nehogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 14:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
48%

Jól van, ügyesek vagytok, most már azért elég lesz. Földön fekvő emberbe még egyet belerúgni. Gyönyörű, gratulálok.

Figyelj, kislány. Esemény utánit 72 óráig beveheted. Mindenképp szaladj el a helyi nődokihoz és irass fel vele valamit! Lehet az is majd jól le fog bäszni, de még mindig jobb, mint a másik lehetőség. Na, eridj, nyomás!

2016. júl. 10. 15:28
 22/40 anonim ***** válasza:
76%
Földön fekvő ember? Előbb gondolkodott volna! Nem tudom sajnálni a kérdezőt, bocccccs.
2016. júl. 10. 15:29
 23/40 anonim ***** válasza:
55%
Nem gondolkodott, hibázott, elismerte, nem baz'meg? A fäszt kell még szerencsétlent bäsztatni? Nincs jobb dolgod vasárnap délután, mint a másik szerencsétlenségében lubickolni? Jó idő van, menjél ki a Parlament elé prédikálni, ha ahhoz van kedved! Jézusom...
2016. júl. 10. 15:33
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Na most hogy Hamilton nyert....

Ügyes vagy...

Amúgy jó hogy mindenki gyerekre gondol.

Azért nem ártana egyéb teszt is. :P

2016. júl. 10. 15:48
 25/40 anonim ***** válasza:
70%
Igen, ez még mindig jobb, van olyan lány, aki ilyenkor sem ismeri be, hogy tévedett. De cseszd meg, mit véded annyira? :D Azt reméled, hogy így p*nához juthatsz? :D
2016. júl. 10. 15:59
 26/40 anonim ***** válasza:
80%

Én nem te vagyok, nekem nincs szükségem arra, hogy itt pitizzek a lányoknak punciért. Harminc évesen, hosszú párkapcsolat mellett, nincs is erre szükségem.

Amúgy meg ki a fäszom védi? Bajba került, idejött segítéségért és akkor mit kap? Szemétkedést, meg a bäszogatást! Egyedül én próbáltam valami épkézláb segítséget nyújtani (most az más kérdés, hogy mennyi sikerrel), mégis lepontozott a sok agyahagyott droid. Az ilyeneket, mint te meg felpontozzák, nevetséges. Nem védem, nekem is megvan a véleményem, DE NEM AZÉRT VAGYUNK ITT, hogy véleményt formáljunk, hanem, hogy segítsünk (vagy legalább megpróbáljuk). Pláne nem azért, hogy a bajba jutott embert még jobban lehúzzuk.

2016. júl. 10. 16:09
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
26# szerintem aki védi csak nő lehet ;) nő szokott így nőt védeni. Méghogy a pasik a rosszak :D na persze a drágalátos fogyatékos erika nem jőn ide szórni a hülyeségeit.. Na most mond hogy a pasi volt a rossz mert kihasznált egy buta libát. Na most mond :D
2016. júl. 10. 16:12
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
27-es, mekkora álszent vagy. Szerintem pont te vagy az, aki a való életben a legnagyobbat rúg a másikba. Egyébként meg ha tetszik, ha nem, ez a weboldal azért van, hogy véleményt IS nyilvánítsunk.
2016. júl. 10. 16:20
 29/40 anonim ***** válasza:
71%
Megnyugtatlak: férfi vagyok. De a nememnek semmi köze nincs ahhoz, hogy hányingert kapok tőle, mikor egy bajba jutott embert, aki segítséget kér, inkább leköpnek. De nem fogok egy ilyen írástudatlan senkinek magyarázkodni.
2016. júl. 10. 16:22
 30/40 anonim ***** válasza:
45%
#29: Le se szarom mit gondolsz rólam.
2016. júl. 10. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!