Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt olyan barátnőm akinek spirálja lett volna, ez mennyire biztonságos?
Úgy értem elélvezhetek benne, vagy érdemes előtte kivenni, vagy használjak gumit?
Mert ő azt mondja ez biztonságos nyugodtan lehet bármit.
De én azért megkérdeznék másokat is.
A spirált viselő nők kisebb valószínűséggel esnek teherbe, mint a hormontartalmú injekció segítségével védekező társaik
A spirál vagy szakszerűbben mondva méhen belüli fogamzásgátló eszközt , nevének megfelelően a méh üregébe helyezik fel, ahol úgynevezett steril gyulladást létrehozva gátolja az embrió megtapadását.
Gyerek ellen hatásos,betegségek ellen nem :))
A hormontartalmú spirál jobb, mint a sima, de elég magas a védettségi állapot. Összehasonlítva a gumival vagy a bogyóval hatásosabb, de csak azért mert ezzel nem kell foglalkozni és ügyesnek lenni a felhelyezésnél! Valahol olvastam, hogy a fogamzásgátlónál 1 századdal vagx ezrelékkel rosszabb a hatásfoka..
Nem kell aggódni, az a lényeg! :) Max. azon, hogy tényleg van neki ilyen vagy csak mondja! :D A legtöbb modell olyan, hogy a hüvelybe lóg egy kis szál, amivel lehet ellenőrizni, hogy a helyén van-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!