Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gondban vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gondban vagyok? Tabi vagy ne tabi?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi h barátnőmmel 1üttvoltunk és nem védekeztünk :S nem élveztem el de tudom h az előváladékban is vannak életképes spermák de azzal nyugtatom magam h nemrég menstruált (5 napja jött meg neki) akkor elvileg nincs peteérése de tudom h hülyék voltunk és most ugye izgulás van szerintetek kéne 72 órás tabi vagy nincs nagy gond?
2010. ápr. 10. 07:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat hát most ugye szombat van azt se tudom igazából hova menjek tabiért, amúgy 5 napja kezdődött most múlt el.Tudom h hülyeség volt csak valahogy mégis így alakult de hogy többet ilyen nem lesz az tuti már tiszta ideges vok...köszi a válaszokat
2010. ápr. 10. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esélye, hogy teherbe esett, de ahogy már mondták, az ördög nem alszik. Menjetek el nőgyógyászhoz és kérdezzétek meg, mit javasol. Amúgy mikor történt az aktus? Mert ha már alig van hátra a 72 órából, akkor már annak is csak 50% az esélye, hogy hat a tabletta.
2010. ápr. 10. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
11:18 nak irnám hogy valahol olvastam már nem tudom hogy hol, hogy állitólag ha valaki 1 év megszakitásos védekezés után se esik egyszersem teherbe rendszeres szexuális élet mellett azoknál nagy a valószinűsége annak hogy az egyik fél meddő, tehát terméketlen főleg ha 2 évután se esik teherbe minimum egyszer. (De ezt csak olvastam, nem tudom mi igaz belőle, nem fogom letesztelni majd csak ha nem lesz gond egy baba)
2010. ápr. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!