Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gondban vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gondban vagyok? Tabi vagy ne tabi?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi h barátnőmmel 1üttvoltunk és nem védekeztünk :S nem élveztem el de tudom h az előváladékban is vannak életképes spermák de azzal nyugtatom magam h nemrég menstruált (5 napja jött meg neki) akkor elvileg nincs peteérése de tudom h hülyék voltunk és most ugye izgulás van szerintetek kéne 72 órás tabi vagy nincs nagy gond?
2010. ápr. 10. 07:55
1 2
 1/13 Szyszke válasza:
Elvleg nem kéne bajnak lenni. várjatok pár napot, aztán teszt, és majd megnyugszotok , de legközelebb legyen annyi eszetek hogy védekeztek. :)
2010. ápr. 10. 08:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha tutira akarsz menni, vegye be. A ciklusa bármelyik időszakában teherbe eshet, csak van, amikor biztosabban, van, amikor nem sok eséllyel (de az ördög nem alszik), lehet, hogy nincs baj, de mi van, ha mégis. Én 10000000 %, hogy vennék a helyében.
2010. ápr. 10. 08:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló által emlegetett teszt pár nap múlva, még hat terhes akkor sem tudja kimutatni, mert a teszt tuti eredményt a következő (elmaradt)menstruáció napján, de legbiztosabbat, az után 1-2 nappal ad, akkor meg, ha pozitív, már csak 2 lehetőségetek van, megtartjátok, vagy abortusz.

Szóval 72 órás tabi, mindenképp.

2010. ápr. 10. 08:37
 4/13 anonim válasza:
0%
szia velem is igy volt majdnem ..annyival különbözött a helyzet h nálunk a párom elment...és várja meg a bnőd a következő mens-t de sztem ne használj tabit mert drága és nem hiszem h bajotok lehetne ha ugy érzi h baj lesz akk a napokban picit végezzen több fizikai munkát és a hasát egy picit megerőlteti kevesebb esélye van annak h baj lesz bár kétlem h terhes lenne!! tehát nyugodjatok meg nem esz baj! pux
2010. ápr. 10. 08:55
 5/13 anonim válasza:
szia velem is igy volt majdnem ..annyival különbözött a helyzet h nálunk a párom elment...és várja meg a bnőd a következő mens-t de sztem ne használj tabit mert drága és nem hiszem h bajotok lehetne ha ugy érzi h baj lesz akk a napokban picit végezzen több fizikai munkát és a hasát egy picit megerőlteti kevesebb esélye van annak h baj lesz bár kétlem h terhes lenne!! tehát nyugodjatok meg nem lesz baj! pux
2010. ápr. 10. 08:55
 6/13 anonim ***** válasza:

A tabletta 5000 ft körül van, az abortusz 28000, plusz olyan lelki teher, amit lehet, hogy sose fog kiheverni.

Akkor jó izgulást a következőig, remélem nem lesz semmi gondotok.

2010. ápr. 10. 08:57
 7/13 anonim válasza:
51%
az elöválladékban is vannak spermák de nagyon kevés az esélye hogy azzal meg termékenyítesz valakit.azér mmenny el orvoshoz és irass fel 72 orás tabit
2010. ápr. 10. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Most 5 napja jött meg neki tehát 5 nappal ezelött kezdődött vagy 5 napja fejeződött be? Igen előváladékban is lehet sperma de nagyon minimálismeg valószinüleg nem nagyon életképes, meg lehet a fiuknál orgazmus nélküli magömlés is mikor nem érzed de jön ki sperma belőled ami nem összekeverendő az előváladékkal, meg a lányoknál lehet extrém petetérés is ami bármikor előfordulhat akár menstruáció közben is. Annyi minden lehetséges, és semmit se lehet biztosra tudni, szóval fogalmam sincs mit csináljatok, én még soha se mentem ilyen védekezés nélkülibe bele, nem kell nekem a felesleges aggódás 1 hónapig hogy most teherbe ejtettem vagy sem, hogy hülyeséget csináltam vagy sem. Meg amúgy is valahol ezt is védekezésnek hivják ezt a megszakitásosat is, viszont oda is irják hogy csak azoknak ajánlják akiknél nem gond ha becsúszik egy baba( mert ugyebár 50% az esélye igy is hogy nem mentél el benne). Ti ilyenek vagytok? Ha igen akkor nem kell tabi. Ha nem akkor meg döntsétek el vártok egy hónapot aggódva vagy tabit bevesztek. :)Vagy 3 dik döntés vártok kb 2 hetet és utána teszt, mert akkor már kitudja mutatni. Vannak ilyen 3-4 nap után használható tesztek is de azoknak 50% os a pontossági arányuk, szóval nem annynira megbizhatóak. Azt ha ez megvolt utána vagy nem kell aggódni vagy ha gond van irány elösszőr szülők (főleg ha 16 év vagy azalatti a bnőd) ha fölötte van még szülők se kellenek azt gó abortusz.
2010. ápr. 10. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem ezt egy nőgyógyász döntse el. menjen el és mesélje el neki, és majd ő dönt h kell-e vagy sem.
2010. ápr. 10. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi több, mint két éve csináljuk megszakítással és eddig nem csúszott be, emiatt úgy gondolom, hogy az esélye kevesebb, mint 1%. Ha az ilyen ezrelékekben mérhető bizonytalanság sem fér bele, akkor tabi, de szerintem felesleges.
2010. ápr. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!