Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kérlek csajok irhatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek csajok irhatok?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem akarja gumi nélkül csinállni... én vagyok az első barátja, és azt mondja, hogy fél...

hogyan tudnám rábeszélni, hogy próbáljuk ki gumi nélkül, mivel tudnám megnyugtatni?

2010. ápr. 9. 03:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem írhatsz.Egyébként hosszú Í.
2010. ápr. 9. 03:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Miert akarod gumi nelkul csinalni? Teherbe akarod ejteni?
2010. ápr. 9. 04:09
 3/11 anonim ***** válasza:

az írásmódodból arra következtetek hogy te tuti 16alatt vagy. ne csináljátok gumi nélkül. nem csak a teherbe ejtheted de bármilyen fertőzést is elkaphatsz még ha nem is tudtok róla hogy van. de a legfőbb ok a terhesség. nem csak akkor ejtheted teherbe a barátnődet ha benne élvezel el. hanem a különböző előváladékoktól is terhes lehet.

Nem értem hol voltál te akkor amikor a iskolában szexuális felvilágosítás volt.

2010. ápr. 9. 06:14
 4/11 anonim ***** válasza:
és hétköznap 3:14kor különben is aludjál inkább, minthogy hülyeségeken agyalsz.
2010. ápr. 9. 06:56
 5/11 Szyszke válasza:
Okos barátnőd van. ő legalább érzi ennek az egésznek a súlyát! És ez nem kedv kérdése, meg nemakarás, lehet hogy akarná, csak felelősségteljes és nem akar elkapni semmit, örülj neki hogy vigyáz arra hogy baba se legyen :)
2010. ápr. 9. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert a barátnődnek van egy kis esze, neked meg nincs...

Vagy épp tervezel apuci lenni?

2010. ápr. 9. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:

a te barátnődnek van esze azért nem akarja gumi nélkül csinálni. végre egy okos csaj:D ne akard rávenni, mert teherbe eshet. kell az neked? és különbenis, az h bedugod 10 mp-ig aztán kihúzod annak semmi értelme, a megszakításos szex meg élvezhetetlen és nemis szex.ű

vedd rá inkább a tablettára.

vagy: vegyél neki a gyógyszertárban pharmatex hüvelytablettát, azzal csinálhatjátok gumi nélkül.

2010. ápr. 9. 10:55
 8/11 A kérdező kommentje:
18vagyok, a helyesirási hibákért nagy mennyiségű marihuana a delelős, és nem szeretem gumival csinállni, azért akarom rávenni, hogy csináljuk anélkül...
2010. ápr. 9. 12:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Barátnődnek igaza van, hogy nem akarja, te meg teljesen hülye vagy. Szeretnél kisbabát? Nem? Jé, akkor minek akarod teherbe ejteni? Nem akarja és ha szereted, beletörődsz. Jézusom. Majd ha akarja, ő eldönti, hogy akarja és fogamzásgátlót fog szedni és akkor majd lehet gumi nélkül.. Ne vedd rá semmi olyasmire, amit nem szeretne, ha szereted.
2010. ápr. 9. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:
FAKE
2010. ápr. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!