Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csúszik ki a Nuvaring folyamatosan es mit csinaljak vele?
Biztos, hogy jól van felhelyezve? Ha jól teszed fel, akkor lényegében a szeméremcsont mögé van beakasztva, és onnan nem tud kicsúszni. Az meg, hogy úgy érzed, nem jelenti azt, hogy tényleg ki is tud esni...
(Azt ugye tudod, hogy nem függőlegesen helyezkedik el a hüvelyben, hanem nagyjából átlósan a méhszáj és a szeméremcsomt között beékelődve.... ebben a pozícióban pedig nem is érezheted egyáltalán.
Próbáltam keresni ábrát, de egyik sem mutatja érdemben....
Más példával tudom illusztrálni. Én egy időben használtam Nuvaringet, most pesszáriumot használok (a korom miatt már nem használhatok hormonális fogamzásgátlót). Mivel mindkettővel volt dolgom, ezért kijelenthetem, hogy a kettő pontosan ugyanúgy illeszkedik a hüvelybe.
Itt van egy nagyon jó leírás a pesszáriumról, amit használok: [link]
Ebben látszik, hogy be kell akasztani a szeméremcsont mögé, és ugyanez a helyzet a Nuvaringgel is. Így abszolút nem lehet érezni és ki sem tud esni (csak kivenni nem könnyű).
Ugye tudod utolsó, hogy a Nuvaringet maximum 3 órára lehet kivenni?
Aztán gyorsan vissza is, különben nem használ!
Ha pesszáriumról beszélsz, akkor nem szóltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!