Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring használók szerintetek normális, vérzés?
Sziasztok!
Ez az első hónap, amikor felhelyeztem a hüvelygyűrűt és eddig nagyon csekély menstruációm volt, 4-5 napig tartott de az is nagyon gyengén. Most 14 napja vérzek, bár csak pár csepp naponta, de akkor is kicsit zavaró, és ijesztő.
Normális lehet? Arra gondolok, hogy a gyűrű akadalyozta, hogy rendesen kijöjjön, ezért tart ilyen sokáig, viszont már 2 hete tart és kezdek pánikolni. Nektek volt ilyen?
( Az orvosomat nem érem utól, azért írok ide)
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én most veszem majd le a 2.at. Előtte tablettát szedtem, de mindkettő után volt erősebb barnázásom egy-egy hétig.
Nem akadályozza meg, hogy kijöjjön, hanem még nem szokta meg a szervezeted :) Ha első nap tetted fel akkor nem véreztél ki és most kicsit megzavarta a szervezeted, azért vérzel még mindig.
Az első 3 hónapban nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!