Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvagring vagy fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvagring vagy fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Mindenképpen ilyen megoldással szeretnék védekezni, mert az óvszerben nem igazán bízom. Viszont sajnos eléggé szétszórt, figyelmetlen vagyok, így simán elképzelhető, hogy kihagyok 1-2 tablettát és megvan a baj, főleg ha az első héten történik. Jó megoldásnak tűnik a Nuvaring, de félek hogy zavarna vagy érezném, hogy van ott bent valami. Lányok akik használjátok mit tudtok róla mondani?

Köszönöm!

23/L

2016. ápr. 14. 11:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*Nuvaring
2016. ápr. 14. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
nuvaringet használt az exem. se neki, se nekem nem volt érezhető. hogy benn van. és még fejben se kell tartani a bevételt, mint a gyógyszernél :-) ezzel együtt érdemes nőgyógyászt megkérdezned róla, hogy a te szervezetednek szerinte melyik a jobb
2016. ápr. 14. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
én is nuvaringet használtam 2 évig, maximálisan meg voltam vele elégedve, csak ajánlani tudom! :) soha nem zavart, aktus alatt se lehetett érezni, párom se érezte.
2016. ápr. 14. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
tényleg nincs vele semmi gond, és a hormon nem megy át a teljes szervezeteden. viszont veszettül drága. nekem ez lenne az egyetlen megfontolandó szempont.
2016. ápr. 14. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is féltem tőle, ahogy te is, de semmi gond, teljesen elégedett vagyok vele! Főleg, hogy pont volt egy gyomorrontásom nemrég, nem kellett aggódnom így! :) Két fajta antibiotikum is szedhető mellett, ha muszáj. Egyáltalán nem érzem, a párom sem, néha annyit mondd hogy megcsikizte, ha érzi egyáltalán :D Nekem visszatért a libidóm és a szárazságom is elmúlt.

A tablettáról váltotta erre, mert sokkal kényelmesebb, igaz drágább kicsit, de a menzeszem a tabletta mellett is 6 nap volt, most 4 és bár fáj az első két nap, ami a tabletta mellett is volt de pl abszolút pattanásmentes lettem, még vérzéskor sincs! :)

22L

2016. ápr. 14. 12:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Hát az ára a legkevesebb gond, mert az ajánlott fog.gátló is 8000ft lenne 3 hónapra, gondolom ez is hasonló árban lesz! Még annyi, hogy a tudat sem zavar titeket a hétköznapokban, hogy ott van/volt? :D Vagy gondolom az ember el is felejti egy idő után... :)
2016. ápr. 14. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:

11ezer a 3 havi amúgy :) Gyógyszertáranként változik, de kb ez az ár az átlag.

Az elején volt bennem a tudat, ellenőriztem, de mintha bebetonozták volna :D utána nem is foglalkoztam vele, a telefonom jelzi a kivételt és a felhelyezést, szóval ezzel sincs gond. :)

2016. ápr. 14. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 6 évig használtam, most babát várunk, de utána is biztos, hogy Nuvaringet fogok használni. Szerintem baromi jó találmány, én nem szedhetek tablettát, így tökéletes megoldás. :)
2016. ápr. 14. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapig használtam Nuvaringet, annyira nem volt rossz, viszont ha rosszul rakod fel és lecsúszik, akkor irritálhatja a vaginádat és elég fájdalmas lehet. Velem többször előfordult ilyen, ezért is hagytam abba, meg kellemetlen volt a levétele, mivel viszonylag mélyre kell behelyezni, és néha alig tudtam elérni....valószínűleg csak többet kellett volna "gyakorolnom". Persze ez azért is lehetett, mert kicsi és szűk a vaginám. Szex közben nekem se érezte a párom. Szóval nyugodtan próbáld ki, az ár ne riasszon el, a jobb minőségű fogamzásgátlók is ennyibe kerülnek. Nekem egyszer azt mondta a nőgyógyászom, hogy ami 10 ezer ft alatt van fogamzásgátló, az nem jó minőségű.
2016. ápr. 14. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, hát a nőgyógyászod is akkor le volt fizetve. Mi az, hogy ne lenne jó minőségű? És a támogatott, 100 ft alatti gyógyszerek akkor milyen minőségűek szerinte?

A gyógyszereket nem az áruk határozza meg, amúgy 10.000 ft-nál drágább fogamzásgátló tabletta nincs is. :D

Azért vannak olcsóbbak, mert pl a Cypromixet támogatja a tb. A sima fogamzásgátlókat nem, csak aminek "mellékhatása" a fogamzásgátlás.

A többi árát az határozza meg, hogy végeztek-e kísérleteket, vagy generikusok, melyik gyártó gyártja, fejlesztések folynak-e, stb.

egy gyógyszerész

2016. ápr. 15. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!