Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ijesztő, tényleg van ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ijesztő, tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szeretnék váltani. Olvasgattam hogy milyenek vannak, stb, és nagyon sok olyan oldalra akadtam rá, ahol sokan arra panaszkodtak, hogy a Tri-regol tabi mellet estek teherbe. Én most Milligest szedtem, de nem vált be, mert terhes lettem tőle. Ki lett babás tabi mellett ?
2010. ápr. 6. 13:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

barátnőm, kétszer is :S 2 szép babája van, de most nagyon óvatos hogy ne legyen 3.

énis félek kissé

2010. ápr. 6. 13:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Nah de jó:( Én is milligestet szedek. Eddig nem volt gond. Ezelőtt yasminelle-t szedtem ami mellett barátnőm nővére lett terhes. Szerintem mindegyikben benne van a hibaszázalék. Főleg ha valaki nem rendesen szedi vagy más gyógyszert is szed mellette.
2010. ápr. 6. 13:04
 3/19 anonim ***** válasza:
a triregol tényleg ilyen. én is olvastam már több helyen. yasminellet szedtem, nem estem teherbe mellette, szerencsére.
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Tabi mellett iszonyú kicsi az esélye. Igen, sokan esnek mellette teherbe, a fórumon is olvasni. Azt általában kihagyják a beszámolóból, hogy elfelejtettek egy szemet, vagy kihányták etc ezáltal nem tudott felszívódni.
 5/19 anonim ***** válasza:
Több évig szedtem a tri regolt és nem lettem terhes...pedig gyakran voltam együtt az akkori pasimmal.
2010. ápr. 6. 13:06
 6/19 A kérdező kommentje:
Nagyon aggaszt ez a dolog. Nekem mikor felirták a Milligest azt mondta a dokim, hogy első szemtől védve vagyok, a másik azt mondta hogy egy hónap után. Nos mi 1 hónapot vártunk, még is becsúszott.
2010. ápr. 6. 13:07
 7/19 anonim ***** válasza:
Utso vagyok:h a kérdésre válaszoljak,igen van ilyen,hisz te is teherbe estél.
2010. ápr. 6. 13:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen,igen. De már nem tudom milyen tabira váltsak, hogy biztonságba legyek.
2010. ápr. 6. 13:09
 9/19 anonim ***** válasza:

lassan 10 éve szedem a triregolt de nemlettem terhes....

triregolt elég sokan szednek...valszeg ezért van ez a nagy hibaarány is. minden foggátló mellett teherbe eshetsz, ha szarul szeded....és sokan szarul szedik, csak ezt elfelejtik bevallani maguknak...

2010. ápr. 6. 13:11
 10/19 anonim ***** válasza:

Igen, nincsen 100%-os fogamzásgátló módszer.. A tabletta se nyújt teljes védelmet, de viszont meglehetősen csökken a kockázat, hogyha rendszeresen szeded és nem ürül ki a szervezetedből mielőtt felszívódna, vagy nem gyengíti a hatását más gyógyszer stb..

Rendesen bevettél minden szemet, ugyanabban az időpontban, 24 óra +- pár perc elteltével? Én is olyan gyógyszert szedek, ami az első naptól kezdve véd (miért nem abból indultál ki, ami a betegtájékoztatóban van?), az első hónapokban nagyon figyeltem, hogy ne legyen pár perc eltérés se. Már kb 4 éve szedem, és nem lettem terhes.

Sajnálom, hogy ez történt veled, csak kíváncsi lennék, hogy tényleg úgy használtad-e ahogy kell, és úgy lettél terhes, vagy pedig azért volt egy kis hiba a dologban?

2010. ápr. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!