Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor esténként jövök haza, mindig látok egy lányt futni. Csak az a gáz, hogy én mindig motorról járok haza, és mire azt leteszem nem találom a lányt soha. Van ötletetek, hogy lehetne leszólítani úgy, hogy ne legyen neki ijesztő?
Hogy érted hogy nem találod soha??
Eltűnik vagy mi??
Tudod,hogy hol lakik??
Szerintem egyszer ne motorral menj hza hanem gyalog és ha összefutsz vele akkor beszélgessetek.!
Sajna kicsit messziről jövök ahhoz, hogy bicikli meg gyalog... Nem tudom hogy hol lakik, mi a neve, stb. Párszor visszamentem már keresni de eddig nem jártam sikerrel :( Pedig akkor könnyű lenne...
És az este sem a 8 órát a jelenti, amikor még világos van, könnyen hiheti, hogy bántani akarom...
szia!
Szerintem valahogy lassíts le a motorral és szólítsd meg!
Köszönj neki és mutatkozz be valahogy gyorsan 1-2 szóval,és persze mond el hogy nincs-e kedve valamikor randizni veled!És mindenképp kérd el a számát is,de közöld vele,hogy nem akarsz tolakodó lenni!
(egy szintén esténként futó nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!