Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire "ijesztő", ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "ijesztő", ha egy fiúnak nincsenek barátai/haverjai?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs közös témám a korosztályommal, mert azt vettem észre, hogy Őket inkább még csak a tombolás, piálás meg hasonló dolgok érdeklik és mivel nem találom meg velük a közös hangot, meg folyton azt érztették velem, hogy nem illem közéjük, így pár éve már egy barátom vagy haverom sincs. Ezt én megszoktam, elfogadtam, tulajdonképpen nincs is ezzel problémám, csakhát nagyon hiányzik már egy társ. A kérdésem arra irányulna, hogy mondjuk egy "népszerűbb" (nem összekeverendő a nagyképű plácacicákkal), vagy egyszerűen csak egészséges társasági életet élő lányoknál ez hátrány lenne-e? Attól tartok, hogy ha megismerkednék egy szimpatikus lánnyal, akkor elijeszthetem ezzel, hogy nincsenek haverjaim meg nem járok el sehova szórakozni (pedig attól még szórakozom, csak nekem mást jelent).
2011. máj. 13. 17:20
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Korosztályom 20 körülire, de inkább picit alattira értem.
2011. máj. 13. 17:21
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, hogy hány éves vagy.

De ettől függetlenül engem biztosan nem ijesztene el, hogyha megtudnám, hogy a szerelmemnek nincsenek barátai. Mert ha valakit szeretek, akkor azt nem azért teszem, mert rengeteg haverja van, hanem saját maga miatt.

Ez csak az én véleményem, nem tudom mások mit gondolnak erről, de engem biztos, hogy nem zavarna.

14/L

2011. máj. 13. 17:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne hátrány? LEgalább nem kell elviselni az idétlen haverjaidat, akik részegen kiabálnak az ablak alatt, hogy ma miért a lánnyal vagy, miért nem velük...stb. Vannak olyan lányok, mint én is, akinél ez inkább előny! Amúgy majd megtalálod a társaságod a fősulin, egyetemen, munkahelyen, ahol a közös érdeklődés és nem a közös életkor miatt vagytok együtt másokkal! Ne keseredj el! Ismerkedj! :) L27
2011. máj. 13. 17:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel értékelném, ha nem lenne haverod aki miatt hanyagolnál... számomra nincsenek csajos esték nekem sincs bnőm, nincs olyan este mikor egyedül akarok lenni, viszont páromnak nagyon sok haverja van akikre sajnos néha szüksége van, és tök jó lenne, ha csak én lennék neki. 20 fölötti lány.
2011. máj. 13. 17:26
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Kezdetben biztosan kicsit bizalmatlan, vagy inkább kíváncsi lennék az okaira, de ha egyébként nekem megfelelnél, nem zavarna. Megpróbálnálak azért kicsit "átnevelni".

19/L

2011. máj. 13. 17:27
 6/20 anonim ***** válasza:
Semmi hátrány. Legalább többet foglalkozol a barátnőddel, csak figyelj, hogy ne akaszkodj rá.
2011. máj. 13. 17:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs ebből semmi hátrány, nekem sincs sok barátnőm / lány vagyok/ csak pár , ás egy igazi akit már nagyon régóta ismerek, mert engem se érdekelnek a piálások stb.. ettől szal nme fog egy lány se elszaladni hogy nincsenek barátaid, legfeljebb kicsit furcsálni fogják, de ennyi, és kitudja ha megismerkedsz egy lánnyal lehet hogy az ő baráti körét kedvelni fogod:)
2011. máj. 13. 17:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Gimiben volt 1 osztálytársam, aki hasonló szituációban volt, mint te. Egyszerűen nem találta meg a közös hangot a fiúkkal. Nem szeretett focizni sem, szóval a fiús tornaórák se jöttek be neki. A lányok közé viszont remekül be tudott illeszkedni, velünk járt moziba, kirándulni, shoppingolni, stb. Sőt, még tornaórára is a lányokhoz járt.

Neki kicsit rossz volt később amikor lett barátnője, ugyanis nem tudta megérteni a barátnő, hogy miért csak lány barátai vannak...

Szerintem ez nem hátrány, csak neked lehet rossz, hogy nincsenek barátaid. De ha téged nem zavar, akkor nincs semmi gond.

2011. máj. 13. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
10%
annyira ijesztő mint te magad. ha ekkora gyökér vagy,biztos úgy is nézel ki :D egy noymorék lehetsz kérdező nem sajnállak csak röhögök rajtad...:D
2011. máj. 13. 17:41
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
engem zavarna. exemmel ugyanez volt, kb 2 haverja volt, de azokkal is laza volt a kapcsolata, 4 havonta egyszer ha beszéltek. és exem nem örült neki ha a barátaimmal mentem valahova, mert ő ilyenkor nem tudott hova, kivel menni. lányos estékre meg nem fogom elhívni. és eléggé rám is telepedett, tőlem várta el, hogy helyettesítsem a barátait, ami elég egészségtelen. nem akartam úgy élni, mint egy 60 éve házas párocska. nem kell 10-15 jóbarát, de 1-2 igenis kell, mert befordulsz, megzakkansz, és nem egyetlen emberre zúdítod rá a benned lévő gondokat, gondolatokat. és exemen is ezt vettem észre, hogy olyan befordult volt, hogy a végén a pszichológusának és nem a barátnőjének éreztem magam.
2011. máj. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!