Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire "ijesztő", ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "ijesztő", ha egy fiúnak nincsenek barátai/haverjai?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs közös témám a korosztályommal, mert azt vettem észre, hogy Őket inkább még csak a tombolás, piálás meg hasonló dolgok érdeklik és mivel nem találom meg velük a közös hangot, meg folyton azt érztették velem, hogy nem illem közéjük, így pár éve már egy barátom vagy haverom sincs. Ezt én megszoktam, elfogadtam, tulajdonképpen nincs is ezzel problémám, csakhát nagyon hiányzik már egy társ. A kérdésem arra irányulna, hogy mondjuk egy "népszerűbb" (nem összekeverendő a nagyképű plácacicákkal), vagy egyszerűen csak egészséges társasági életet élő lányoknál ez hátrány lenne-e? Attól tartok, hogy ha megismerkednék egy szimpatikus lánnyal, akkor elijeszthetem ezzel, hogy nincsenek haverjaim meg nem járok el sehova szórakozni (pedig attól még szórakozom, csak nekem mást jelent).
2011. máj. 13. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hasonló cipöben járok én is,nem találom igazán a társaságom.Mègis mivel kötöd le magad,barátok nélkül? 21f
2011. máj. 13. 18:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Ezzel az "átnevelés" dologgal az a gondom, hogy a szeretet az feltétel nélküli, szóval ha szeretne valaki akkor ezzel a "hibámmal" együtt szeressen, és ne próbáljon átformálni - de lehet én vagyok túl naiv, ha így gondolom.

17:41-nek pedig azt üzenem, hogy nem bölcs egy kérdés alapján következtetést levonni a másik külsejéről. Bár az önértékelésem nem igazán erős, de elég sok lány szemez velem/mosolyog rám az utcán, szóval nem hinném, hogy olyan gáz lenne a külsőm (persze ettől még lehet). Ha gyökeret szeretnél látni, akkor nézz tükörbe. ;)

17:55

Én értem mit mondasz, ugyanakkor szerintem túl vannak lihegve ezek a különféle "szerepek". Szerintem igen is jó, ha a párunk amellett, hogy szerelmünk még barátunk is, bár ritka az ilyen manapság. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenféle búval terhelni kell, meg pszichológust kell csinálni belőle.

2011. máj. 13. 18:11
 13/20 A kérdező kommentje:

18:10

Biciklizem, sétálok, olvasok (nem feltétlen könyveket, hanem így a neten különféle cikkeket), zenét hallgatok, rajzolok, ilyesmik...

2011. máj. 13. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:

17:55 vagyok

egyetértek azzal, hogy a szerelmem a barátom is. DE ettől függetlenül nem ugyanúgy beszélek a barátommal, és nem ugyanarról, mint a barátnőimmel. ha a barátomnak csak én lennék és senki más, egy darabig tűrném, de aztán úgy érezném, hogy megfulladok. barátommal együtt élünk, és igenis látom rajta, hogy jót tesz neki, mikor elmegy a legjobb haverjához dumálni. velem is megbeszéli ugyanazokat, de a haverjával mégis más. de ez csak én vagyok.

2011. máj. 13. 18:24
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

Barátok kellenek. Szerintem egy (már bocs) egy olyan fiúban akinek 1 barátja sincs, merthogy nem találja a közös hangot velük..hát..nem sok izgalmasat talál egy lány. Ráadásul igen, elég ijesztő lehet, hiszen majd ha a csaj menni akar bulizni, élni, tombolni a barátnőivel akkor te meg hisztizel hogy miért megy el...lásd az egyik válaszoló is írta hogy örülne ha a barátja csak vele foglalkozna, egy másik válaszoló is írta hogy a barátjának nem voltak barátai és mindig zavarta amikor ő meg elment valamerre.

Komolyan nem tudom amúgy elképzelni hogy milyen férfi lehet az akinek nem hiányzik pár sör melletti ökörködés a haverokkal(barátokkal):D

Max akkor nincs gond ha hasonló beállítottságú barátnőt találsz..bár elég unalmas egy kapcsolat lenne.

2011. máj. 13. 19:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom... attól lesz valaki izgalmas, mert barátai vannak? Mennyire függ össze ez a két dolog?
2011. aug. 10. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
teljes mértékben a lánytól függ! ismerkedj és majd kiderül.. :)
2011. aug. 24. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát ha szeret téged ez nem fogja zavarni. De nekem azért cseszné az agyam. Azért legyen valaki akármilyen fura, nem hiszem el, hogy nem tud egy emberrel rendes barátságot kötni... Jó tudni, hogy ha nem vagy a pároddal is tud valakivel lenni, hogy valaki vigyáz rá és nincs egyedül sohasem... Engem azért picit megrémítene. Meg feltenném a kérdést, hogy miért? Valószínűleg nem a mindenki másban van a hiba.. :/
2011. nov. 5. 20:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy bennük van a hiba.
2011. nov. 5. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Detto
2015. aug. 22. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!