Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tudtok az alábbi természet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok az alábbi természetes libidónövelő szerekről?

Figyelt kérdés

Itt a ginsegteára, egy Maca nevű kapszulára, meg zsázsakapszulára gondolok elsősorban, ezeket találtam a neten. Melyiket érdemes használni? Tényleg hatékony(ak)?

És ami még fontos: befolyásolja vmilyen módon a fogamzásgátló tabletta hatását? (Lindynette 20-at szedek.) Tudom, hogy ezek természetes anyagokból álló biocuccok, de gondolom a hormonokra kell hogy hassanak valahogy, ha egyszer libidót növelnek..

(Különben nem súlyos a helyzet, általában elélvezek, és tökjó a kapcsolatom, régóta tart, mindössze szeretném, ha nagyobb lenne a szexuális étvágyam, mert úgy érezem, az minőségileg jót tenne az együttléteknek. Más módon is meg szándékozom újítani a nemi életet, szóval a kérdésre válaszoljatok légyszi, köszi!)

L/24

2010. ápr. 5. 21:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezt már sokan írták, de azért szedem a tabit, hogy ne legyek terhes:) Ha abbahagyom, lehet, hogy javul a helyzet, és akár tökjókat fogunk szexelni, aztán hopp egy baba.. Se lakás, se elég pénz, szüleinkkel lakunk, alig férnek el a cuccaim a szobácskámban..

Tudom, hogy nem ez az egyetlen védekezési mód, de a kotonnal pl. az a bajom, hogy ha már így se jön össze a normális szex, és még ott bajlódni kell vele, addigra lekókad, vagy ha nem, én tuti beszűkülök, pedig eleve szűk vagyok.. különbenis hosszú, stabil kapcsolatról van szó, arra a tabletta alkalmasabb.

Szóval lehet, hogy egy másik fajtával kéne próbálkozni, hátha...

2010. ápr. 11. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:

én tudom milyen szar hidd el, 19 éves vagyok, párommal 4 éve vagyok együtt és 3 éve tabizom. Az utóbbi 2év szörnyű volt, a szex fájt, nem is akartam, ezzel a páromat is lehangoltam és az a sok fertőzés. Hidd el tenni kell valamit, nekem már jobb, így nem szabad élni, hogy nem jó a szex, nem megy normálisan hiszen fiatal vagy még, ne tedd tönkre magad. Próbált meg akkor a hüvelygyűrűt, de ha az sem jó, akkor marad a gumi.

Nem papolok, csak megosztom veled a személyes tapasztalatomat. Én féltem hogy emiatt tönkremegy a kapcsolatom, de a párom szerencsére megértő.

2010. ápr. 12. 07:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem ennyire azért nem drámai a helyzet, mert mindig elmegyek, csak nem a közösüléstől (az fáj). Beszéltem a nőgyógyászommal, hogy miért van ez, azt mondta, hogy ha nem csináljuk heti 2-3 alkalommal, akkor ne csodálkozzak, hogy szűk a hüvelyem. (Persze felizulok rég, mire belém hatol, de az sem elég az ő vastag brokijához.) Most jobb híján ginsengteától és esetleges tablettaváltástól várom a megoldást, amit már többektől olvastam, hogy segített. És tudatosan kéne gyakrabban sinálni. Régebben már tapasztaltam kicsi javulást, mikor többször csináltuk (akkor is fájt, de közben élveztem is). Egyébként meg belejátszhat az is, hogy kezd némi megszokás vegyülni a kapcsolatunkba, már nem olyan izgi, mint másfél éve, de ezt leszámítva semmi probléma, úgyhogy lecserélni tuti nem fogom, mert ez nekem nem elég indok, különbenis szeretem.
2010. ápr. 13. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!