Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A tejszivárgás mások orvosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tejszivárgás mások orvosa szerint is természetes mellékhatás?

Figyelt kérdés
Másfél éve szültem, szoptatni sajnos nem tudtam, mert nem indult be a tejem(!). Elkezdtem megint fogamzásgátlót szedni, az elején csak a mellem feszült, de most már tej is szivárog, ráadásul egyre több. Az orvosom csak annyit mondott, hogy ne aggodalmaskodjak már egy kis semmiségen, majd ha 4-5 hónap múlva sem változik a helyzet, felír egy másik tablettát. Más orvos is ennyire könnyedén veszi ezt vagy csak én fogtam ki a "szakma csúcsát"?
2011. júl. 19. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress meg eggy másik orvost - szerintem a tied nem sokat ért a dologhoz.
2011. júl. 19. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
az én tabimnál fel van sorolva a mellékhatások közé, de keresd fel a nőgyógyászod, lehet h másik tabit kellene szedned :)
2011. júl. 19. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elmentem másik dokihoz, mivel a melleim begyulladtak és be is lázasodtam. A doki azonnal abbahagyatta a tabletta szedését, azt mondta miután kiürül a gyógyszer, csináltat egy hormonvizsgálatot. Az első kérdése az volt, hogy miért csak most megyek orvoshoz, eléggé felháborodott, mikor mondtam, hogy az elmúlt héten már kétszer voltam orvosnál és szerinte, ez természetes... Azt is mondta, hogy már akkor kellett volna hormonvizsgálatot csinálni, amikor nem indult be a tejem, pedig minden praktikát bevetettem, még tanácsadót is felkerestem. Remek! Olyan mérges vagyok az előző orvosomra, hogy azt kifejezni sem tudom!!!

2011. júl. 21. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:

szegény...:S:(

örülök h megoldódni látszik a problémád!

jobbulást! :)

esetleg azt elárulnád, hol rendel az orvosod (inkább csak a várost), csak h megnyugodjak, nem az volt az :D

2011. júl. 21. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
* nem az enyém volt az az állat
2011. júl. 21. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Budapesti sztk-s doki és szerencsére hamarosan nyugdíjba megy. :)
2011. júl. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!