Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tudtok az alábbi természet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok az alábbi természetes libidónövelő szerekről?

Figyelt kérdés

Itt a ginsegteára, egy Maca nevű kapszulára, meg zsázsakapszulára gondolok elsősorban, ezeket találtam a neten. Melyiket érdemes használni? Tényleg hatékony(ak)?

És ami még fontos: befolyásolja vmilyen módon a fogamzásgátló tabletta hatását? (Lindynette 20-at szedek.) Tudom, hogy ezek természetes anyagokból álló biocuccok, de gondolom a hormonokra kell hogy hassanak valahogy, ha egyszer libidót növelnek..

(Különben nem súlyos a helyzet, általában elélvezek, és tökjó a kapcsolatom, régóta tart, mindössze szeretném, ha nagyobb lenne a szexuális étvágyam, mert úgy érezem, az minőségileg jót tenne az együttléteknek. Más módon is meg szándékozom újítani a nemi életet, szóval a kérdésre válaszoljatok légyszi, köszi!)

L/24

2010. ápr. 5. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy kérdezek, de ezeket hol találtad? Nekem is ez a gondom és én is valami homeopátiás izét akarok. Lehet, hogy elmegyek a nőgyógyászomhoz, ő szokott ilyet ajánlani, hátha tud többet mondani, és akkor megírom mit mondott. Belinkelnéd az oldalt , ahol találtad? Nekem is a tabletta nyírta ki a libidómat, én már nem szedem, de még mindig nem a régi.
2010. ápr. 5. 21:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Én nemtom, mi miatt ilyen alacsony, lehet, hogy a tabletta is bejátszik, de azt meg nem akarom abbahagyni, mert mi van ha becsúszik egy baba.

Úgy találtam ezeket, hgy beírtam google-be, hogy "természetes libidónövelés". Ez a cikk jött ki többek közt:

[link]

Innen lehet rálinkelni az említett termékekre a táplálékkiegészítős résznél.

Ha megkérdezed a nőgyógyászod, és megírod tényleg, akkor nagyon köszi!

2010. ápr. 5. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Válts tabit, bár jobb nem lesz. Én is többek között emiatt hagytam abba. Még mindig nem oké :(:( Megkérdezem és tuti megírom, úgysem voltam még idén rákszűrésen, épp ideje lenne :)
2010. ápr. 5. 22:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi! De ha nem lesz jobb, nem váltok, minek... Azt remélem, a fenti cuccok valamelyikétől lesz jobb, ha már nem hagyhatom abba a tabit (már ha az ronja).
2010. ápr. 5. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
99% hogy az a ludas, nagyon jellemző mellékhatása :( Hát nézd egy próbát megér a váltás :) Hátha nálad javulást eredményez :)
2010. ápr. 5. 22:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Oké, csak 3 hónap múlva megyek legközelebb, de ha addig nem javul, lehet, hogy felhozom neki a dolgot. Addigis próbálkoznék ezekkel a cuccokkal, hátha..

De különben a kapcsolat se friss már, emiatt is lehet. (Nem unom őt, félreértés ne essék.)

2010. ápr. 5. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor csináljatok sok közös programot, ismerjétek újra meg egymást :) próbáljatok ki új dolgokat..nem csak szex terén hanem menjetek pl. kirándulni :) és a szexet is fel lehet dobni, van akinél már a rutin megtörése, pózváltás, vagy ilyesmi is segít. :) De ha ez nem segít, akkor érdemes kipróbálni a ház más részeit is mint pl zuhanyzó, vagy íróasztal :D

Ha pedig a tabi miatt van az egész akkor nem tudok más tanácsot adni én sem, csak próbálj meg egy másikat szedni. Sok szerencsét ;)

2010. ápr. 8. 17:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi! A programok, egymás megismerése már megvannak, lassan 2 éve járunk:) A szex-szel kapcsolatban is vannak kreatív ötleteink. ("Pózváltásról" sajnos nem beszélhetünk, mert ki se tudtam még annyira tágulni, hogy fájdalommentes legyen:( Ez azért van, mert nem csináljuk elég gyakran, nem tud rutint szerezni a nunim. Viszont ennek érdekében valamit csinálni kéne a libidómmal, mert amekkora most, az ehhez a célkitűzéshez nem elég. Hogy elérjem a normális állapotot.)

Most nyomatom a ginsegteát és hiszek benne. Remélem nem befolyásolja a tabit, végülis csak egy gyógynövényes tea.. Aztán ha lgközelebb megyek a nunológushoz, felhozom ezt a libidóproblémát, ha nem javul, és akkor előfordulhat, hogy átváltok. Volt már akin ez segített.

2010. ápr. 9. 13:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem amúgy, hogy azt írtad "újra" de a kapcsolat ezen része teljesen okés, sok jó dolgot csinálunk együtt, és jó az összhang.
2010. ápr. 9. 13:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem taccsravágta a libidómat a tabi, én is Lindyt szedtem meg egy Sambát is, de mióta leálltam vele, már jobb, nedvesebb vagyok és jobban kívánom a szexet, pedig egy 1hó sem telt el.
2010. ápr. 11. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!