Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi cickafarkfű teát kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi cickafarkfű teát kell inni ahhoz, hogy valaki elvetéljen? Vagy mit ajánlotok még vetélésre?

Figyelt kérdés
Nem kérem a szokásos szöveget a felelőtlenségről meg stb. 17 éves vagyok, gumival védekeztünk, de elszakadt, aztán jött a 72órás tabi de xart se ér..(pedig 3napon belül vettem be, és nem hánytam ki). Szüleim nagyon abortuszellenesek, soha nem mennének bele, de őszintén szólva inkább meghalok minthogy megszüljem a gyereket. (ráadásul megszülni és odaadni valakinek nem lenne szivem, de felnevelni nem tudom). Az előzményekről ennyit. 5 hetes vagyok most. Köszi mindenkinek!
2010. ápr. 4. 19:31
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20:53 legyen igazad :D bármit megadnék ha most megjönne..
2010. ápr. 4. 20:55
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen vagy terhes. Ezek a vacak 72 órás tabletták okozhatnak cisztákat, ami pedig álpozitív terhességi tesztet eredményezhet. Terhességmegszakadást pedig csak az abortusz okoz, ha lenne más módja nem mennének abortuszra a nők. Figyelj tényleg nincs más módja a dolognak, csak az, hogy elmész az orvoshoz, ő megállapítja a terhességet, utána pedig elmondod a szüleidnek. Annyit még megtehetsz, hogy megmondod a dokinak, hogy próbálja rábeszélni őket az abortuszra, talán egy orvos szavai hatásosak, az ő beleegyezésük fog kelleni az abortuszhoz. Neked mivel 18 év alatti vagy a 18. terhességi hétig van lehetőséged megszakíttatni a terhességedet, de minél hamarabb menj, mert minél idősebb a terhesség, annál nagyobb a kockázat, a műtéti kockázat is és a meddőség kockázata is. Mindenképpen el kell mondanod a szüleidnek, ilyen mindenféle teával meg marhaságokkal ne foglalkozz, egyrészt nem szakítják meg a terhességet, de a gyereked tényleg fogyatékos lehet, ha ilyen eszközökhöz folyamodsz és még a te egészséges is károsodhat és ráadásul az ilyen terhességmegszakítást és annak kísérletét is bünteti a törvény! Nem ér meg ennyit... Ha a szüleid nem mennek bele az abortuszba, akkor nem neked kell abbahagynod az iskolát a gyerek miatt, mert ők akarták. Ezt is említsd meg nekik. Szurkolok, hogy minden jól alakuljon!
2010. ápr. 4. 21:26
 23/34 anonim ***** válasza:
tesztnek ne nagyon hígy..mivel be vetted a gyógyit meg nőt a hormon ház tartásod igy áll terheség alakult ki...
2010. ápr. 4. 22:11
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem megnőtt, hanem összekavarodott a hormonháztartása, ettől is lehet álpozitív a terhességi teszt. Biztosan egyértelmű pozitív volt a teszted? Milyen teszt volt?
2010. ápr. 4. 22:19
 25/34 A kérdező kommentje:

Early Detection asszem vagy valami ilyesmi.

Egyébként én azért gondoltam a teára, mert ha nem okozhatna abortuszt akkor nem mondanák az orvosok is hogy azt okozhat. Ha a kismamák úgy gondolkoznának, hogy jajj úgysem lesz baj, akkor több vetélés lenne szerintem...

Ezen kívül úgy tudom a 12. hétig nem okoz magzatkárosodást vagy elmegy a baba, vagy nem lesz semmi.

Az, hogy a dokit megkérdem, hogy beszéljen a szüleimmel jó ötlet és köszönöm :)

2010. ápr. 5. 14:19
 26/34 A kérdező kommentje:
Egyébként az esemény utáni Escapelle volt.
2010. ápr. 5. 14:21
 27/34 anonim ***** válasza:

Ezen kívül úgy tudom a 12. hétig nem okoz magzatkárosodást vagy elmegy a baba, vagy nem lesz semmi.

Tévedsz, ilyenkor történik a szervek differenciálódása, ilyenkor okozza a legeslegnagyobb kárt. Kérlek ne próbálkozz semmi ilyesmivel :(:( Magadat is tönkreteszed vele és ha terhes vagy, akkor a babát is :(:( Hidd el nekem, hogy nem fogsz elvetélni, hanem beteg lesz a babád :(:( Kérlek tényleg ne csináld :(:(:(

Maradj a dokinál, hidd el meg tudja győzni a szüleidet! Szerintem egyébként az esemény utániban lehetett valami, amire reagál a teszt. Nem merem elhinni, hogy terhes vagy.

2010. ápr. 5. 23:28
 28/34 A kérdező kommentje:
A tesztben most már én sem nagyon bízom, mert lehet h hibás vagy valami..de szerintetek a 72órás miatt késhet is? Mert még mindig nem jött meg. Az első menstruációm a tabletta után megvolt. Csak ez nem :S Pedig azóta nem voltam a párommal..
2010. ápr. 6. 19:08
 29/34 anonim ***** válasza:
Persze hogy késhet tőle, az egy lórúgás. Csak egy tesztet csináltál? Csinálj egy másikat is.
2010. ápr. 6. 19:09
 30/34 A kérdező kommentje:
Eddig csak 1et. de lehet h fogok még egyet :)az orvos az tuti csak még nem tud fogadni :S
2010. ápr. 6. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!