Mire jó a palástya fű, meg a cickafarkfű tea? És mikor melyiket kell inni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 12:21
1/8 anonim válasza:
Menstruáció 1. napjától a cickafark teát kell inni peteérésig (általában 2hét), majd peteéréstől a palástfű teát végig (ez a beágyazódást és a megtapadást segíti, a terhesség első három hónapjában vetélés ellen is lehet inni). Ha megjön a menstruáció, akkor újra cickafark, ha teherbe esel, ihatod tovább a palástfüvet, napi 2 csészével.
2/8 anonim válasza:
Elsővel egyetértek, illetve azzal kiegészíteném, hogy három hónap után szünetet kell tartani.
Tudni kell azt is, hogy sokaknak nagyon bezavar a menstruációba, van akinek használ. Ha nincs bajod a mensivel, mellőzd inkább. Mennyi ideje próbálkoztok babával?
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Már egy fél éve kb...de ezt a fajta variációt még nem próbáltam...akkor ezek szerint a követező hónapban nem is fog össze jönni a baba? Nincsen semmi esély rá, h egy hónap alatt legyen valami?
2011. febr. 3. 13:50
4/8 anonim válasza:
Miért ne lenne? Esély mindig van! :)
Nekünk is abban a hónapban jött össze, amikor azt mondtuk, hogy most tuti nem lesz baba. :)
5/8 A kérdező kommentje:
És ugyan így ittad a teát? Ja én elette szedem az E- vitamint is..
2011. febr. 4. 12:24
6/8 anonim válasza:
Én is szedtem E-vitamint is, folsavat is. A teát ittam a terhesség első 3 hónapjában (palástfüvet).
7/8 anonim válasza:
13:37-es vagyok. Összejöhet, miért ne jönne össze? Arra figyelj, hogy jókor legyetek együtt a pároddal, ne teákba öntsd a reményedet, az csak rásegítHET de nem az fogja összehozni nektek a babócát. E-vitamin az nagyon jó, szedje a párod is (mi egy éven át szedtük, nagyon jó lett a méhynálkahártyám tőle) a terhes vitamint is lehet szedni nyugodtan már most (ha nem is napi egyet,de lehet kétnaponta vagy hetente, ahogy tudod) és nagyon nagyon sok nyugalom és semmi stressz. Sok sikert!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem ebben a hónapban abba ahogy a teázást mert pont akkor nem lesz itthon a párom mert el utazik...Köszi mindenkinek
2011. febr. 5. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!