Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi cickafarkfű teát kell inni ahhoz, hogy valaki elvetéljen? Vagy mit ajánlotok még vetélésre?
Nem tudok arról, hogy a cickafarkfű teától el lehetne vetélni, de lehet csak én nem olvastam eleget róla.
Szerintem beszélj egy nőgyógyásszal és egy természetgyógyásszal, hogy milyen más lehetőséged van az abortuszon kívül, de szerintem semmi.
Feltétlenül beszélj erről a szüleiddel is. Ha most valami hülyeséget csinálsz és valami népi technikát alkalmazol, akkor lehet meddő leszel.
Szerintem a cickafark csak a női ciklus szabályozásában segít, nem elvetélni... Amúgy lehet csak azt éred el vele, hogy fogyatékos vagy valami más baja lesz a gyereknek.
Honnan vetted, hogy a cickafark erre jó?
Amúgy általában a gyógynövényeknék napi fél liter két hónapon át a hatóidő. De van aminél ennél kevesebb.
érdekes történet, de számolj azzal, hogy ha valamit csinálsz azért, hogy elvetélj lehetséges, hogy nem lehet többé gyereked....
Én értem, hogy véletlenek sorozata, de ha tudod, hogy anyukádék abortusz ellenesek akkor miért nem vigyázol még sokkal jobban? De sok sikert mindenhez, és kitartást!18L
Ilyen nincs, hogy a gumi is elszakadt, te pont megtermékenyültél, és pont a 72 órás tabi sem használt.
Talán szólj anyádnak, hogy mi történt, és nem akarod tönkretenni az életedet és szeretnéd elvetetni, nem szeretnél örökbefogadást, mert az egy életen át nyomná a lelked és gyerekét is, hogy vajon az anyja miért adta örökbe. Ha olyan felvilágosultak és nyitottak a szüleid, hogy te 17 évesen szexelhetsz, nagy valószinűséggel ezt a pár sort is meg fogják érteni. Vagy ha netántán ez is balul sülne el, fel kéne keresned a helyi gyámhatóságot és elmondani, hogy semmiképp nem szeretnéd megszülni a gyermeket, de szüleid nem engedik elvetetni.
Mindél előbb, mert kifutsz az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!