Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi cickafarkfű teát kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi cickafarkfű teát kell inni ahhoz, hogy valaki elvetéljen? Vagy mit ajánlotok még vetélésre?

Figyelt kérdés
Nem kérem a szokásos szöveget a felelőtlenségről meg stb. 17 éves vagyok, gumival védekeztünk, de elszakadt, aztán jött a 72órás tabi de xart se ér..(pedig 3napon belül vettem be, és nem hánytam ki). Szüleim nagyon abortuszellenesek, soha nem mennének bele, de őszintén szólva inkább meghalok minthogy megszüljem a gyereket. (ráadásul megszülni és odaadni valakinek nem lenne szivem, de felnevelni nem tudom). Az előzményekről ennyit. 5 hetes vagyok most. Köszi mindenkinek!
2010. ápr. 4. 19:31
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ja és "A közönséges cickafark belsőleg történő használata terhességben nem javasolt, spontán vetélést okozhat."
2010. ápr. 4. 19:46
 12/34 A kérdező kommentje:
19:45 nincs igazad, a 72órás tabletta nem 100%os, szombaton történt, hétfőn volt dokim, és az nap be is vettem, 2napon belül (szombattól vasárnapig 1 nap, vasárnaptól hétfőig 2) ami 85%os..még ha valaki 24órán belül veszi be, annak is csak 98% és nem 100%...
2010. ápr. 4. 19:48
 13/34 anonim ***** válasza:

Az ént tabimra az volt ráírva, hogy 84%os a hatása, és ez az órák elteltével csak csökken. Úgyhogy...

AMúgy kérdező, szerintem ez egy csodabébi lenne, nagyon erős egyéniséggel. 100%, hogy nem akarod megtartani?

Az apuka mit szól hozzá?

És biztos, hogy terhes vagy? Lehet csak tévedett a teszt, volt akinek háromszor egymás után mutatott pozitívat és mégse volt terhes.

2010. ápr. 4. 19:51
 14/34 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne ha nekem is csak tévedne..:) Ünnepek után tudok dokihoz menni, akkor majd kiderül..az apuka szeret engem, de még ő is tanul, és nem akarja ő sem, hogy abbahagyjuk a sulit, pénzünk sincs...tehát ő abortuszpárti lenne...csak hát =/
2010. ápr. 4. 19:54
 15/34 anonim ***** válasza:

HAjjaj... Kéne még csinálnod 1-2 tesztet addig is. Szerintem egyébként nem vagy terhes. Simán lehet, hogy tévedett a teszt, hiszen nagyon felkavarja a hormonokat a 72 órás.

De nem akarlak áltatni, készülj fel a legrosszabbra. És szerintem ne kísérletezgess ilyesmikkel, mert ha mégsem hat, akkor már kifutsz az időből illetve az abortusz is minél később annál rosszabb. És akkor már nem lesz választás. És ha sikerülne is a spontán vetélés, 99%, hogy a szüleid megtudnák. Hiszen pont az a lényege, hogy SPONTÁN, mit csinálsz, ha egyszer csak éjszaka kellős közepén vagy a sulipadban elkezd dőlni belőled a vér és olyan görcseid lesznek, hogy mozogni nem tudsz? Tuti, hogy megtudnák.

2010. ápr. 4. 20:00
 16/34 anonim ***** válasza:
19.45-ös vok.Bocsi, én azt hittem ez tényleg egy biztos dolog, nem bántani akartalak.Túl leszel rajta, sok erőt neked.
2010. ápr. 4. 20:01
 17/34 A kérdező kommentje:
Hát igazából arra gondoltam, hogy doki után beszélek velük..az a tuti. Egyébként az nem érdekel, ha utólag megtudják, hogy terhes voltam (tehát spontán vetélés után) az nem érdekel...
2010. ápr. 4. 20:04
 18/34 anonim ***** válasza:
Mért nem? Hiszen mindenhogyan kiakadnak. Ha meg az a gond, hogy nem akarnak belemenni az abortuszba, mondd meg nekik, hogy a 72 órástól károsodhat a gyerek (ez nem igaz, de ha máshogy nem mennek bele)...
2010. ápr. 4. 20:27
 19/34 anonim ***** válasza:
18 év alatt kérni fogják a szülő személyesen történő beleegyező aláírását.Mindenképp tudniuk kell.
2010. ápr. 4. 20:29
 20/34 anonim válasza:
honnan veszed h tuti h terhes vagy? nézettesd meg és utánna cselekedj azt majd kiderül h nem is voltál terhes
2010. ápr. 4. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!