Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi cickafarkfű teát kell inni ahhoz, hogy valaki elvetéljen? Vagy mit ajánlotok még vetélésre?
Az ént tabimra az volt ráírva, hogy 84%os a hatása, és ez az órák elteltével csak csökken. Úgyhogy...
AMúgy kérdező, szerintem ez egy csodabébi lenne, nagyon erős egyéniséggel. 100%, hogy nem akarod megtartani?
Az apuka mit szól hozzá?
És biztos, hogy terhes vagy? Lehet csak tévedett a teszt, volt akinek háromszor egymás után mutatott pozitívat és mégse volt terhes.
HAjjaj... Kéne még csinálnod 1-2 tesztet addig is. Szerintem egyébként nem vagy terhes. Simán lehet, hogy tévedett a teszt, hiszen nagyon felkavarja a hormonokat a 72 órás.
De nem akarlak áltatni, készülj fel a legrosszabbra. És szerintem ne kísérletezgess ilyesmikkel, mert ha mégsem hat, akkor már kifutsz az időből illetve az abortusz is minél később annál rosszabb. És akkor már nem lesz választás. És ha sikerülne is a spontán vetélés, 99%, hogy a szüleid megtudnák. Hiszen pont az a lényege, hogy SPONTÁN, mit csinálsz, ha egyszer csak éjszaka kellős közepén vagy a sulipadban elkezd dőlni belőled a vér és olyan görcseid lesznek, hogy mozogni nem tudsz? Tuti, hogy megtudnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!