Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa nektek, hogy itt mindenki védekezés mellett lesz terhes?
Sokan bekamuzzák, hogy védekeztek, nem tudom mire jó.
A másik mikor a nő elhiteti a pasival, hogy szed gyógyszert.
Sosem tudhatod, van olyan, hogy a nő száraz, a pasi béna az izgatáshoz és az alig sikositott gumi kiszárad és kiszakad, de ugye feltudod akkorára fújni, hogy egy ló farkára is ráfér, szóval szerintem is valahol kamu az egész.
Én azért nem tudok nyilatkozni, mert naptármódszerrel csináljuk.
aki védekezés mellet NEM esik teherbe az miért tenne itt fel kérdést????
ha nincs problémám akkor nincs mit kérdezni
gondold ezt át !
5-ös mond valamit: gondolj bele, ha mindenki, aki védekezik és nem esett teherbe, jelentkezne itt az oldalon, akkor máris láthatóbb lenne az arány.
De valóban igaz az is, hogy sokan kamuznak. Ettől függetlenül én nem állok eleve úgy ehhez a kérdéshez, hogy aki ezt állítja, mindenképp hazudik, vagy rosszul használta az adott védekezési módszert, mert tudjuk, hogy egyik módszer sem nyújt biztos, 100%-os védelmet. Igen, vannak, akik védekezés mellett esnek teherbe, nem sokan, de figyelembe kell venni azt is, amit a komment elején írtam.
én értem a kérdést, utolsó kettő. nézzetek be
az abortusz részlegbe, az ottani nők 90%-a azt állítja hogy ő de bizony rendesen védekezett. Ha ez valóban így lenne már csődbe mentek volna a gyógyszer és óvszergyárak...
Én is többször elgondolkoztam ezen. A környezetemben nem sok olyan van, aki rendes védekezés mellett lett terhes, de itt gyik-en napi kettő minimum. És érdekes hogy mind csak az abortuszosok közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!