Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem fogamzásgátlót nem rég műtöttek és abba hagytam most már vagy fél éve. azóta rendszertelen a menzseszem de mindíg megszokott jönni 28-29 napon.most már a 37 napon vagyok és még semmi.lehet hogy terhes vagyok? de nincs fáradtság,hányás rosszullét.
2010. márc. 31. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK, ANYA LETTÉL!!!

/cruise control

2010. márc. 31. 23:29
 12/16 A kérdező kommentje:
21:52 megcsináltam és nem vagyok az :-)
2010. ápr. 1. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
1 teszt, ami negativ, még nem azt jelenti, h nem vagy terhes. lehet álnegativ is, sőt, akkor is lehetsz terhes, ha már megjött. mert az nem menstruációs vér, csak vérzés a terhesség alatt, ami nem jó, de sokan nem is figyelnek rá, hanem azt gondolják, h megjött nekik. menj el orvoshoz, az a legbiztosabb.
2010. ápr. 1. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
szia én 2 gyogyit kihagytanm és ma voltam ovosnál 1 hós babós vagyok 17 évesen sajna kepam egy duphaston nevű gyógyszert azt mondta lehet elvetélek tőle ha túladagolom magam 40 szemet 3 nap kell bevennem vagy annál hamarabb és mondta hogy van esély h nem kell abortusz ha az vagy szaladj... a nőgyógyihoz
2010. ápr. 2. 01:15
 15/16 anonim ***** válasza:
jéézusom, utolsó, ne biztasd már ilyenekre!!
2010. ápr. 2. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! Te nem vagy egész! Duphastont túladagolni? Melyik orvos biztat ilyen marhaságra??? Menj el abortuszra szépen, a gyógyszerek túladagolása nem megoldás!!!!
2010. ápr. 2. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!