Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem fogamzásgátlót nem rég műtöttek és abba hagytam most már vagy fél éve. azóta rendszertelen a menzseszem de mindíg megszokott jönni 28-29 napon.most már a 37 napon vagyok és még semmi.lehet hogy terhes vagyok? de nincs fáradtság,hányás rosszullét.
2010. márc. 31. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

az vagy igen

jobban érzed magad?

2010. márc. 31. 21:17
 2/16 anonim ***** válasza:
Neked is gratulálok!
2010. márc. 31. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Hogy védekeztetek,miután abbahagytad a tabit?
2010. márc. 31. 21:21
 4/16 A kérdező kommentje:
pharmatex tablettával. de holnap a mindenféleképpen csinálok teszetet.
2010. márc. 31. 21:23
 5/16 anonim ***** válasza:
pharmatex-et megszakítással használtátok? Ha nem,akkor valószínüsíthető a terhesség a pharmatex elég gyenge ezen a téren.Tényleg az a legbiztosabb,ha csinálsz egy tesztet.
2010. márc. 31. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, spermicid mellett nem lenne egyedi eset, de azért még ne könyveld el a terhességet. Örülnétek egyébként a babának? Vagyis gondot jelentene?
2010. márc. 31. 21:26
 7/16 A kérdező kommentje:
örülnénk neki hisz már 5 éve együtt vagyunk de én még csak 19 éves vagyok. köszi a gyors válaszokat:-) holnap csinálok tesztet az a biztos.
2010. márc. 31. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
:) Hát akkor nem tudom miért szurkoljak :):) De szurkolok :):) Írd majd meg az eredményt :):)
2010. márc. 31. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
ha 19 éves vagy, és nem akarsz gyereket, akkor ne pharmatex - et hasznalj, mert rohadtul nem megbizható.
2010. márc. 31. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

De idegesítő a sok ilyen kérdés!!! "terhes vagyok???" menj és csinálj tesztet! senki nem nőgyógyász hogy meg tudja neked mondani hogy az vagy e vagy nem!!! egyik ismerősöm érzékeny volt a szegokra meg mindig rosszul volt a barátnőm meg úgy érezte magát a 9 hónap alatt mint aki óránként itta volna az energia italt... Mindenkin mások a tünetek!

A pláne hogy mikor a hugom terhes volt (hiába hogy babát várt) az első menstruációja megjött! (És a baba természetesen megmaradt...)

Na akkor mist terhes vagy, vagy nem vagy az?

2010. márc. 31. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!