Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: óvszer vagy fogamzásgátló tabletta?
Kíváncsi vagyok, hogy melyiket kedvelik jobban és részesítik előnyben. Ugyanakkor melyik a legjobb védekezés.
Mi gumival védekezünk, egyenlőre mi sosem csalódtunk: nem szakadt el, nem volt hibás, nem használtuk rosszul... Szerintem az óvszernél figyelni is kell, míg egy tabletta bevétele csak az egyik félre vonatkozik.
Nos, várom a véleményeket :)
,,a természetes az lenne, ha beengednéd őket a hüvelyedbe h megtermékenyítsenek"
Akkor a fogamzásgátló mire való te okos?Az természetes? És természetes 10 gyereket szülni aztán nem eltartani őket?
olvasd el az összes kommentet akkor rájössz h miért mondtam...azért mert a kérdező azt írta h az nem természetes, ha tablettát szed. erre írtam h miért az óvszerbe ölni őket természetes???
én tisztában vagyok vele h a tabletta nem természetes, de én nem is pánikolok miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!