Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek: óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek: óvszer vagy fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy melyiket kedvelik jobban és részesítik előnyben. Ugyanakkor melyik a legjobb védekezés.

Mi gumival védekezünk, egyenlőre mi sosem csalódtunk: nem szakadt el, nem volt hibás, nem használtuk rosszul... Szerintem az óvszernél figyelni is kell, míg egy tabletta bevétele csak az egyik félre vonatkozik.

Nos, várom a véleményeket :)

2010. márc. 31. 17:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Gumival védekezünk, de én szeretnék tablettát szedni. De barátom nem engedi. Nem szeretné, hogy hormonokkal tömjem magam...

Szerintem azért jobb a tabletta, mert 1 pillanatig se kell azon aggódni, hogy kiszakad-e, és tök spontán lehet a behatolás.. Míg guminál az a kb fél perc, míg rárakjuk...

15/L

2010. márc. 31. 17:32
 12/35 A kérdező kommentje:

Szóval akik tablettát szedik azok már-már lustaságból csinálják így... Aki óvszerrel védekezik annak figyelnie kell, ezért éber mindig és nem cselekszik felelőtlenül. Ráadásul szerintem nem egy félen múlik a védekezés... mindketten figyelnetek kell a másikra, persze a férfiaknak mire kell figyelniük, ha a nő már megoldja és védekezik...

Amúgy meg, nálunk tökéletes a sex "óvszer keresgélése" után is :) 2 éve védekezünk így.

Még mindig várom a válaszokat :P

2010. márc. 31. 17:34
 13/35 anonim ***** válasza:
tabisak vonk.De ha mind 2őt használtok az legbiztosabb,mert a gumi is csak 99,9%os.
2010. márc. 31. 17:35
 14/35 anonim ***** válasza:

Szia! én három évig használtam fogamzásgátló gyógyszert, aztán szépen elkezdtek sorjában jönni a mellékhatások:

szédülés, étvágytalanság, depi, fáradékonyság, és a legrosszabb aurás migrén!

nem akartam elhinni, hogy ez mind a tablettától van, aztán orvosom tanácsára abbahagytam, és már három hónapja nem szedem, és az összes mellékhatás megszűnt...

annyi, hogy sok pattanásom lett, a hormonok miatt, de már arra is van kencém a bőrgyógyásztól... úgyhogy ez átmeneti probléma

amúgy szerintem is mindkét félnek oda kell figyelnie, és nem lesz baj, ha meg mégis elszakad az óvszer, akkor is még ott van az esemény utáni tabi.

ja és az óvszer véd a nemi betegségek zömétől is!

2010. márc. 31. 17:45
 15/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, tök olyan vagy, mintha mindenkit le akarnál beszélni a tablettáról...
2010. márc. 31. 17:47
 16/35 anonim ***** válasza:

"Nézz utána. A tabletta befejezése után hány nőnek lettek cisztái. Sőt valakit medővé tesz, mennyi az esélye, hogy te vagy én vagy más lehet-e az. Ezt nem tudhatod...

Nekem is van, és most is volt, de mindig kimenstruáltam, még a 8 centist is. Ráadásul rengeteg természetes mód létezik a ciszta és egyéb hormonális dolgok kezelésére. "

17:19-es vagyok. A legtöbb lány tényleg kimestruálja a cisztáit, de nekem benn maradt és csak szétfeszítette a petefészkem. Erre két dolog lehetett a megoldás, vagy tabletta vagy műtét. Az első volt a szimpatikusabb. A nagy hormontartalmú tablettáknál előfordulhat cisztásodás, nagyon szélsőséges esetben meddőség, de 30 év alatti lányoknak alacsony hormontartalmú tablettákat írnak fel, amivel nem lehet ilyen gond :) Aki pedig nagyon azt mondja, hogy nem természetes, azoknak azt mondom, hogy ezek létező nemi hormonok a szervezetedben, a mesterséges bevitelükkel csak átverődik az agy (azt hiszi terhes vagy, így nem kezd el petét érlelni), legalább is a nőgyógyász nekem így magyarázta. Engem az győzött meg végleg, hogy nagyon erős görcseim voltak menszeszkor, amit 4 fajta fájdalomcsillapító egyszerre történő bevétele sem tudott lecsökkenteni, kórházba is kerültem miatta. Tabletta óta szinte semmi ilyen nincs :)

2010. márc. 31. 17:48
 17/35 A kérdező kommentje:

Válaszoló, tök olyan vagy, mint aki nem látja jól a dolgot.

Nem beszélek le senkit. Csak sokan beszedik mindenféle következmények nélkül.

2010. márc. 31. 17:49
 18/35 A kérdező kommentje:

Igaz, ebben igazat adok, hogy alacsony a hormontartalmúk és anyukám teherbe esett ettől :D

Most komolyan, nem kamuzok. Én sem hittem el először :)

Nos, mindenkinek más a jó a szervezetének. Egyébként a ciszta ételektől alakul ki amikbe hormontartalmú szereket raknak. Korunk egyik legnagyobb szégyene hogy ezeket az anyagokat belerakják az ételekbe, hogy gyógyszert keljen szedned.

2010. márc. 31. 17:53
 19/35 anonim ***** válasza:

"Egyébként a ciszta ételektől alakul ki amikbe hormontartalmú szereket raknak. Korunk egyik legnagyobb szégyene hogy ezeket az anyagokat belerakják az ételekbe, hogy gyógyszert keljen szedned"

Ilyet még nem hallottam, nálam genetikai okokból alakult így, a családom nőtagjai hajlamosak rá, ahogy sajnos a rákosodásra is (nálam szerencsére "csak" bőrrák szintjén jelentkezett, de az elég morbid, hogy mindez 9-10 évesen). Nálad volt olyan étel, ami ezt kihozta?

2010. márc. 31. 17:58
 20/35 anonim válasza:

Ez 1 nagy baromság! a tabi megvéd és nem károsít,a 72 órás tabi viszont igen. Én képzeld ismerek olyan nőt aki tabi mellett lett terhes,sőt a lánya az oszttársam most.

am meg a mellékhatások egyénenként változnak, vkinél nem jön ki de vkinél igen.am meg nem csak a gumihoz kell odafigyelés hanem a tabihoz is, hogy ne felejtsd el bevenni és h egészséges legyél(ne hánny,ne legyen hasmenésed).jah és igaza volt pár válaszolónak akik tabit szednek azok többszőr vannak kivizsgálva és megelőtzhetőek a betegságek is.am meg ha komoly kapcsolatban éltek,akk jobb a tabi mert gondolom tudod h nem nemibeteg a pasid.Am őszintény hány éves vagy???

2010. márc. 31. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!