Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: óvszer vagy fogamzásgátló tabletta?
Kíváncsi vagyok, hogy melyiket kedvelik jobban és részesítik előnyben. Ugyanakkor melyik a legjobb védekezés.
Mi gumival védekezünk, egyenlőre mi sosem csalódtunk: nem szakadt el, nem volt hibás, nem használtuk rosszul... Szerintem az óvszernél figyelni is kell, míg egy tabletta bevétele csak az egyik félre vonatkozik.
Nos, várom a véleményeket :)
Minden hónapban kivizsgáltatom magam, ehhez nem kell gyógyszer.
18 vagyok...
Kedves Kérdező!
Én és a párom is kezdettől fogva gumival védekezünk. Mivel fiatalok vagyunk, szexuálisan pedig nagyon is aktívak ezért nekünk sokkal gazdaságosabb lenne ha tablettát szednék. Most fogom majd kezdeni, ezért véleményt még nem tudok róla mondani. Őszintén nekünk a gumival sok bajunk volt. Mindig helyesen alkalmaztuk, jól raktuk fel, figyeltünk rá de volt rá példa hogy lecsúszott, és én nagyon beparáztam tőle. Minden hónapban rettegek hogy talán az ujjával vitt fel némi spermiumot pedig direkt figyelünk rá mindig, de ez a félelem a természetemből fakad. Ráadásul a páromnak rendkívül kényelmetlen volt a gumi, bár első menetnél még állt normálisan, azt mondta hogy a 2. 3. menetnél már nagyon zavarja a gumi, kényelmetlen. Kipróbáltunk több fajtát és nem volt kényelmesebb egyik sem. A nőgyógyász is azt mondta érdemesebb váltani, mert akármilyen gond felléphet a gumival, hiába használjuk megfelelően. Olcsóbb is, és tényleg így akármilyen lehetőség megnyílhat előttünk. Ha történik valami a gumival, a 72 órás tönkretesz egy időre, megzavarja nagyon a hormonjaidat. Nekem a menstruációm sem elég rendszeres, bár még a normális kereteken belül van, de gondolj bele, nyáron ha mennénk a családdal strandolni, vagy akármerre akkor így legalább tudom majd mondani mikor nem lehet. Vagy például ha egy gumis szex után szeretném még kényeztetni a barátomat akár szájjal, azon nagyon megérzik a gumi íz, hiába mossa meg, fürdeni meg ugye nincs mindig lehetőség. Bízok a tablettában hogy nem lesznek mellékhatásaim, és rendben lesz. Az nőgyógyász a legkisebb hormontartalmút írta fel, azt mondta hogy ugyanúgy véd mint a magas hormontartalmúak. Szóval, ha nem válik be akkor még mindig ott a gumi. Igaz ez utóbbi véd a betegségektől is de nem vagyok olyan ember aki mindennap más emberrel fekszik le, és azért volt ár időnk kitapasztalni hogy milyen a másikunk. ( beteg, nem beteg stb..)
Igen, több pasi kényelmetlennek találja, sőt barátnőm párja nem tud elélvezni, ha gumi van rajta.
Párom sosem panaszkodott, sőt ő így is-úgyis szereti :)
Azt mondja, a gumival is nagyon jó, de nélküle még jobb, viszont akkor is ezzel szeretné a sexet. Volt, hogy anélkül csináltuk, persze jobb, de én már megszoktam és Kedvesem is:)
Hát igen.
Mindenkinek a saját döntése. Elvégre az ő teste :)
Óvszer.
Négyféle tablettát próbáltam eddig,az egyiktől kihullott a hajam,a másiktól híztam,kettőtől meg nemhogy a szextől de az élettől is elment a kedvem. A doki mondta,hogy ne kísérletezzek vele,amúgy sem a legegészségesebb,ha lehet használjunk gumit.
A párom nyilván nincs oda a gumiért de szeret,komoly kapcsolatban élünk,megértette és jó a szex így is. Sosem volt gond a gumival. vegyetek vékonyat (Lifestyles ultra thin),a barátom mondta,hogy az olyan mintha rajta se lenne,nem zavaró.Néha meg ízesítettel fel lehet dobni a dolgot..:)
"vegyetek vékonyat (Lifestyles ultra thin),a barátom mondta,hogy az olyan mintha rajta se lenne,nem zavaró.Néha meg ízesítettel fel lehet dobni a dolgot..:)"
Az előző barátommal ezt a márkát használtuk és elszakadt... nem kísérleteztünk többet vele, mert féltünk..
A többi gumi is vékony :P, de extra vékonyat nem meri bevállalni a Párom, azt mondja menjünk biztosra.
Másfél évig ízesített használtunk, mert 150 dbot kaptunk ajándékba. Nos, szörnyen büdösek és ízük nincs :D
De a gumi mellett pártolok még mindig :)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat :)
tabletta, és nem, nem lustaságból, hanem az élvezet miatt. és nem, nemlettem cisztás, és meddő sem vagyok. onnan tudom h hagytam már abba tabletta szedését és az égvilágon semmi bajom nemlett utána.
annyi az egész h ellenőriztetni kéne magadat előtte is és utána is. ésakkor semmi bajod nemlesz tőle.
éshamár természetesség....remélem nincsen festve a hajad, nincsen műkörmöd, hiszen az hol természetes már????
és az mióta természetes h a spermákat óvszerbe folyatjuk? a természetes az lenne, ha beengednéd őket a hüvelyedbe h megtermékenyítsenek, elvégre ez a természet rendje. úgyhogy te csak ne beszélj természetességről, h jujjj...az milyen természetellenes h egy tabletta irányítja a ciklusod. na bumm. mik vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!