Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szeretne bogyót szedni?
Akkor miert nem szedsz te? Ha annyira bogyozni akarsz,mar van ferfiaknak is! Miert akarjatok mindig csak a noket tomni hormonokkal? Keress fel egy orvost es szedj te! Nekem speciel a ferjem nem is engedi,h szedjek,azt mondta,h nem tomhetem magam hormonokkal,amik kitudja milyen hatassal lesznek ram!
Menj el dokihoz,erdeklodj es ha annyira gaz a gumi,szedj te,vagy oltasd be magad
1!
A fogamzásgátlóban női hormon van, attól biztos hogy nem lesz szőrös egy nő.
Kismillió fogamzásgátló módszer van, pl hormonmentes spirál, ami hosszútávon olcsóbb is, mint a tabletta.
Igaza van.
Én sem szeretnék.
1x szedtem (szülés után nem sokkal), 1 dobozzal használtam el, köszi egy életre elég volt. Libidóm a béka segge alatt volt, depressziós voltam, és görcsöltem is. 2-es jól mondja, ha ennyire probléma a gumi, szedegessél csak te gyógyszert, és no problem...
Nagy tévedés, hogy nem tesznek fel, előbb olvass utána, és ha már tájékozódtál, akkor kezdj el kritizálni!
Szerintem eleve rosszul álltok a kérdéshez. Ez nem verseny, hogy melyik módszernek van több támogatója.
Nektek kettőtöknek kell megbeszélni, melyiket akarjátok használni a rengeteg lehetőség közül. Az is hülyeség, hogy a "bogyó" ezt vagy azt okoz. Abból is van ezer féle, mindegyik más és más. Meg lehet és meg is kell találni a megfelelőt, ha azt választja valaki. Ami szintén az ő döntése, felesleges győzködnöd róla, ha nem akarja. Az viszont butaság, hogy az óvszer ne lenne biztonságos, mikor az az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!