Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné gumi nélkül, én viszont nem szeretnék fogamzásgátlót szedni, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 20:39
1/17 CptTomato válasza:
Mondd meg neki vagy keress másik barátot.
3/17 A kérdező kommentje:
18
2015. febr. 4. 20:42
5/17 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, hogy nem fogod mérgezni az amúgy egészséges szervezetedet azért, hogy egy picit jobb legyen. Lehet kapni nagyon kényelmes óvszereket, amik már-már olyanok, mintha nem is lenne rajta semmi, mégis véd. Ha napi 5-6 szexről van szó, akkor gazdasági okokból még csak-csak érthető a kérése, de amúgy tényleg vagy gumi, vagy keressen mást, ha ez neki ennyire számít.
6/17 anonim válasza:
ha már sokszor csináltátok akkor persze hogy ki akarja próbálni de akkor ha még csak 18 vagy akkor ne adj neki hanem csak mondd hogy ez így nem kóser és kész.
7/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én marha egyszer engedtem is neki (mar 10000x megbàntam) ès most attól is félek, hogy elkaphattam e valamit vagy sem...
2015. febr. 4. 20:44
8/17 anonim válasza:
"Nyugodtan mondd meg neki, hogy nem fogod mérgezni az amúgy egészséges szervezetedet azért, hogy egy picit jobb legyen. Lehet kapni nagyon kényelmes óvszereket, amik már-már olyanok, mintha nem is lenne rajta semmi, mégis véd. Ha napi 5-6 szexről van szó, akkor gazdasági okokból még csak-csak érthető a kérése, de amúgy tényleg vagy gumi, vagy keressen mást, ha ez neki ennyire számít."
Gumiban csak maszatolni lehet, B_szni nem. Ha valakivel együtt vagyok, őt akarom érezni a f_szomon, mert szeretem és kívánom, nem azt a kaucsuk szart. Teljesen érthető a kérése. Mellesleg tényleg a rosseb vegyen napi 3 doboz gumit 2000+ forintért.
9/17 anonim válasza:
Jól van, majd ha 16 éves leszel, másképp fogod gondolni.
10/17 anonim válasza:
Miért, te 16 évesen ennyire teherbe akarsz esni? A gumi nem hatékony, szar, szakad, büdös, és nem, nem olyan mintha nem lenne rajtad semmi, ezt férfiként mondom. Az egyetlen előnye hogy véd a nemi betegségektől, de monogám kapcsolatban ez teljesen irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!