Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? Elszakadt.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Elszakadt.

Figyelt kérdés

Elszakadt az óvszer... Én nem tudom mi van mostanában, de ez már a második alkalom, pedig tizenéve így védekezünk... :S

A múltkor írattam fel esemény utánit (októberben), de közben lett egy P3-as rákszűrési eredményem is... Most menjek el megint felíratni, vagy úgysem írnák fel?

(Egyébként éreztem, hogy miután elélvezett a férjem, utána pukkant ki a gumi, és rögtön kimentem a fürdőszobába, és tejsavas irrigálást csináltam. A menstruációm 4 nap múlva várható. :S) Ti mit csinálnátok?

2010. márc. 28. 23:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Mond nektek valamit az Ogino-Knaus naptármódszer? Mert az alapján nem valószínű hogy terhes lehetsz, ugyanis a peteérés előtt 3 nappal és a peteérés után 4 nappal nem ajánlatos a dolog, mivel a spermium kb 3 napot él és a petesejt kb 4-et tehát nem valószínű, hogy terhes lehetsz az irrigálással is adok 90%-ot hogy nem vagy terhes. 8.o biológia emberek
2010. márc. 29. 18:06
 12/37 anonim ***** válasza:
bocs helyesbítem a 90%-ot a hüvelykúppal együtt 92%
2010. márc. 29. 18:07
 13/37 anonim ***** válasza:
Végre valaki! El sem hiszem, hogy nem kell megint magyaráznom, de hamarosan jön a spontán tüszőrepedés duma, már alig várom, hogy elmondhassam, miért felesleges megemlíteni is.
2010. márc. 29. 20:31
 14/37 A kérdező kommentje:

Jajj, gyerekek, le ne tépjétek már egymás fejét... :S

Azért köszönöm mindenkinek a választ.

Úgy döntöttem nem veszek be semmit, remélem nem lesz belőle baba.

2010. márc. 29. 21:57
 15/37 anonim ***** válasza:
az, h házas, még nem azt jelenti, h feltétlenül meg kell, h szülje. ugy birom, h az " eü- sök " mindent a csodára biznak, mondván, h " áá, ugyse olyan könnyű teherbeesni ". kérdező, ha neked elég a remény, ahhoz, h ne ess teherbe, akkor te is ritka csoda lehetsz. :DD
2010. márc. 30. 23:27
 16/37 anonim ***** válasza:
ez akkora baromság.. akkor akár mindenki " védekezhetne " megszakitással, aztán meg csak 1 kis tejsavas irrigálás, és el van intézve a dolog?? felfogtad te, h mit beszélsz?? és mondd már, szakmabeli vagy? mert én többé - kevésbé igen. ugyh kérlek, ilyen téves dolgokat ne terjessz a neten. ha elszakadt, bekerültek spermiumok a hüvelyébe, a petevezetékébe, és onnan a jó fene se tudja kimosni.
2010. márc. 30. 23:33
 17/37 anonim ***** válasza:
ja, és nem is csak előváladék.. hanem normalis sperma ( nem mintha, az előváladék ne lehetne veszélyes, ugyanis abban is vannak életképes spermiumok ). de kedves kérdező, az utólagos engedélyeddel, megkérdeztem a neten 1 orvost. majd belinkelem a választ. abban azért biztos vok, h ilyen könnyen, reménykedéssel nem uszod meg.
2010. márc. 30. 23:36
 18/37 anonim ***** válasza:

ezt irta az orvos.

[link]

de tudd, h ez nem védekezés. ha tutira nem akartok gyereket, akkor pharmatex + gumi, vagy tabi, vagy 72 oras tabi, ha kiszakad a gumi.

2010. márc. 30. 23:45
 19/37 anonim ***** válasza:
ne hari, h ennyit irok.. még csak annyit, a kedves előttem válaszolónak, megnyugtatásképpen, h igen, tom, h mi az a p 3. a papa tesztnek 5 faktora van. a 4 az nagy valószinűséggel méhnyakrák, az 5 pedig tuti, h az. a 3 még annyira nem vészes, de megvan rá az esély. a hpv - re. látod, nem csak az eü-sök tudnak dolgokat. amugy én is erre mentem volna, ha nem rettegnék a vértől. a kérdezőnek pedig, h ha nem katasztrófa 1 gyerek, akkor ne vedd be a 72 orasat. de ha igen, akkor el kellene gondolkodni rola. habár már letelt az idő. ugyh mostmár csakis a szerencsére bizhatod magad.
2010. márc. 31. 14:42
 20/37 anonim ***** válasza:

Látom eléggé felmérgelted magad, de még mindig kicsit "érdekes" a hozzáállásod. Itt olyan emberek is válaszoltak, akiknek a helyesírása és a szaktudása is helyén van, erre te, aki azt állítod ezt a szakmát választottad volna, tiszta idegbetegen ellenzed itt a megszakítást, holott szó sem volt róla. A kérdezőnek holnap holnap után megjön a menstruációja, ha esetleg 4 nappal ezelőtt lett volna a tüszőrepedése, akkor is annyira rövid a luteális rész, hogy a terhesség nem jöhet létre, és rizikófaktorba tartozik, nem hiányzik neki egy lórúgásnyi hormon. Ahogy a másik válaszoló is leírta a naptár módszert, én is megemlítem újra. Egy felnőtt nő tudja mikor van a pé és ha akkora probléma lenne nekik a gyerek, nem ide írt volna, hanem rohant volna az orvosához. Ráadásul már egyszer nem olyan rég vett is be ilyen tablettát. Ezerszer elmondtam már, hogy nem a terhesség a legrosszabb, ami történhet.

Kérdező te pedig ne aggódj, a hölgy, aki a vér miatt nem ezt a szakmát választotta, mindenhol esemény utáni tablettát ajánlott, a saját szememmel láttam, hogy még anális szex után is, illetve olyan helyzetekben, ahol az óvszer nem szakadt ki, hanem a vége kilógott, tehát egyértelmű, hogy nem kerülhetett be spermium. Már nem mondok semmit a tablettára, mert lényegtelen lenne, mivel kicsúsztál a 72 órából, de ha benne lennél továbbra sem ajánlanám :)

2010. márc. 31. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!