Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt a gumi, de nem élveztem el, így ebből lehet baj?
Tegnap szeretkeztünk először a barátnőmmel, mindketten szüzek voltunk (17L/20F), közben elszakadt a gumi, de nem élveztem el (vagy hát nem vettem észre, de azt csak éreztem volna), közvetlenül az aktus előtt sem volt ejakulációm, előváladékom meg nem igazán szokott lenni, de azért parázunk egy kicsit. Éjszaka felhívott hogy nagyon vérzik, pedig most nem kéne (2 hét múlva jönne meg), meg görcsöl a pocija, és ez "szerinte annak a jele, mert egy barátnőjének is így volt mikor teherbe esett", az aktus közben egyébként nem vérzett, a szűzhártyát már korábban átszakította magának hogy majd együtt könnyebb legyen, de azért az elején így is fájt neki, meg utána mondta hogy bent fáj egy kicsit.
Ez normális az első után, vagy tényleg annak a jele? Szerintetek van rá esély hogy teherbe esett/esik, és ha igen mit lehet ilyenkor tenni ellene?
Ne haragudj, de nem normális a barátnőd. A fájdalom nem a szűzhártyától függ. Hiába szakítja át magának, akkor is fog fájni, mert nem a hártya átszakadása a fájdalmas, hanem az izmok közti behatolás. Ezzel csak a vérzés okozta problémákat hárította el, ezek szerint rosszul.
Pár órával az aktus után pedig lehetetlen, hogy terhes legyen.
Persze, mondtam is neki hogy értelmetlen volt átszakítani, mert attól még valószínűleg fájni fog először, de mind1 csak jót akart.
Amikor hajnal fél egykor sírva felhív, hogy vérzik, meg görcsöl, és egy barátnőjének is így volt, akkor hiába mondtam neki hogy szinte teljesen kizárt hogy ettől teherbe essen, meg nem hiszem hogy tízen-akárhány órával később már jele lenne, és hogy gyanítom hogy az első után ez normális lehet...azért mégis én is megijedek.
a vérzés biztos nem azért volt, és a görcsök sem. ettől függetlenül, ha a gumi kiszakad, esemény utáni tablettát kell felíratni és 72 órán belül bevenni. biztos ami zicher.
amúgy a barátnőd egy kicsit tájékozatlan, nem?
. . . .. . . . . . . . . . . ,.-'". . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`. . /" . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!