Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? Elszakadt.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Elszakadt.

Figyelt kérdés

Elszakadt az óvszer... Én nem tudom mi van mostanában, de ez már a második alkalom, pedig tizenéve így védekezünk... :S

A múltkor írattam fel esemény utánit (októberben), de közben lett egy P3-as rákszűrési eredményem is... Most menjek el megint felíratni, vagy úgysem írnák fel?

(Egyébként éreztem, hogy miután elélvezett a férjem, utána pukkant ki a gumi, és rögtön kimentem a fürdőszobába, és tejsavas irrigálást csináltam. A menstruációm 4 nap múlva várható. :S) Ti mit csinálnátok?

2010. márc. 28. 23:32
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
És még egy Phatentex oval-t is feltettem, bár csak utána, amennyi eszem van, de gondolta a fene...
2010. márc. 28. 23:33
 2/37 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem venném be, főleg ha férjnél vagy és menses előtt 4 nappal vagy. Kérd ki az orvosod véleményét, de én biztosan nem venném be, ez nem termékeny nap, többet ártanék vele, mint használok.
2010. márc. 28. 23:34
 3/37 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
2010. márc. 28. 23:41
 4/37 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm... :)
2010. márc. 28. 23:41
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
jaj, h lehettek már ilyenek? ha terhes, akkor automatikusan meg kell, h szülje a gyereket, ha nem akarja? a pantetex semmit se ér, ha utána raktad fol. ha nem akarsz gyereket, akkor 72 oras.
2010. márc. 29. 08:27
 6/37 anonim ***** válasza:
Menstruáció előtt voltál 4 nappal - szerintem nem kell aggódnod.
2010. márc. 29. 15:18
 7/37 anonim ***** válasza:
de értsétek már meg, h nincs olyan, h nem kell aggodnia. van olyan is, h vki a menstruacioja alatt esik teherbe. ez nem garancia!!
2010. márc. 29. 15:28
 8/37 anonim ***** válasza:
Nem látod, hogy mit írt a kérdező????? Én nagyon jól tudom miért ajánlottam neki, hogy ne vegye be...szóval hagyjuk szerintem.
2010. márc. 29. 15:29
 9/37 anonim ***** válasza:
50%
én is tudom, h miért irtam. vagy szted a középkorban élünk, h 1 tejsavas irrigálás elég legyen fogamzásgátlónak?? már ne is haragudj.. S:
2010. márc. 29. 15:43
 10/37 anonim ***** válasza:
Tudod te mi az a P3?? Na pont erről beszéltem. És a kérdező házas nem tini, az pedig, hogy mi akadályozza meg a terhességet nem kortól függ.
2010. márc. 29. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!