Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis gond van? Vélemény?
Figyelt kérdés
Szóval 1-én kellene megjönnie. Ilyenkor már érzékeny szokott lenni a mellem,de most nem valahogy nem nagyon az.
A Barátommal minden gumit megnéztünk csap alatt,azoknak nem volt baja. Egyedül a menstruációm végét követően egy nappal mikor a gumit húzta fel,vélelenül fordítva kezdte,de épp csak rárakta a péniszére.Megfordítottuk,és letöröltük. Nem hinném,hogyy sok előváladék volt rajta.
Néha szurkál a hasam alatt,de az se sokszor.
Szerintetek mégis baj lett? És ráadásul ebből?
Amúgy mikor ez történt,még termékeny időszakban sem voltam.
2010. márc. 28. 11:42
1/7 anonim válasza:
nemhinném h baj van,nyugi,csak parázol
nagyon,de nagyon kicsi az esélye h teherbe ess ettől szinte o,9 %
2/7 anonim válasza:
szerintem nyugodj meg =) a srtessztől előfordulhat, hogy késni fog. ennyitől nem hiszem, hogy problémáitok lehetnének.
4/7 anonim válasza:
sztem,nem parázz! 1jéig még sok idő van. am az én helyzetem ugyanez volt,csak a barátom akkor tette fel előszőr a gumit,majd fordította meg,amikor a naptármódszer szerint a legvalószínűbb lett volna h teherbe esek. egy nap késéssel azonban megjött,szal te sem lehetsz terhes,csak ne aggódj,mert attól késhet
5/7 anonim válasza:
Nekem is előfordul, hogy késik, de nagyon sok dolog, pl még a kaja is befolyásolhatja, hogy mikor jöjjön meg. Igaza van az első válaszadónak, tényleg nagyon kicsi az esélye így... :-)
6/7 anonim válasza:
Ne feledd:Az abortusz a barátod!
7/7 anonim válasza:
En sem hinnem, hogy ennyitol terhes lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!