Miért szúr mindig a barátnőm puncija? Rossz a borotvája? Mindig leborotválja előtte, de mégis szúr a nunija. Márkás borotvája van tuti hogy éles. Mi lehet a gond? Vagy minden csajnak szúr egy picit?
Borotvával sosem lesz teljesen sima. a Gyanta meg rohadtul fáj. Az epilátor is szintén fáj.
Szóval aki borotválja mindnek szúr. :)
én borotválom és nekem sima mindig, nem szúr :)
am a borotvám gillette és dove-val szoktam bekenni a nunim, ha számít valamit xD
ma 00:32
Te borotválod a farkad???:O
ha zavar beszéljétek meg:) sokat segít hidd el szépen megmondod neki mi a szitu megérti és lehet h legyantázza. Én spec.. epilálom de csak az az első pár alkalom fájt meg lehet szokni de így sem sima h epilálom:(
ha érzékeny a bnőd punija akkor kifog pattogni és elég csúnya lesz jah meg szőrbenövés is várható hála nekem nem volt ilyen puszika
Nekem is marad egy minimális, mivel egyenetlen a börfelület.
Egyszer próbáltam legyantázni, ugrottam is ki az ablakon, ordítottam szabályosan a fájdalomtól! Utána szépen bekékült- belilult az egész. Pedig rólam aztán nem lehet mondani, hogy nem bírom a fájdalmat, a szülésem alatt meg se nyikkantam...
Szóval az a férfi, aki ilyesmire kényszeríti a párját, az egy állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!