Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szúr mindig a barátnőm...

Miért szúr mindig a barátnőm puncija? Rossz a borotvája? Mindig leborotválja előtte, de mégis szúr a nunija. Márkás borotvája van tuti hogy éles. Mi lehet a gond? Vagy minden csajnak szúr egy picit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ez ilyen. A gyanta is elég fájdalmas, aki meg az epilátort ajánlaná intim területekre, annak megmondanám, hogy használja akkor ő. :) Borotvával meg kb. 1 napig sima.

De amúgy ez MEKKKKKKKKORA probléma te! :D

2011. máj. 21. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek különböző a bőr típusa és a szőr erőssége. Nekem sem lehet teljesen simára borotvával leszedni, de nem is erőlködöm rajta, nem viszem túlzásba a szőrtelenítést. Bocsi, de ha nekem ezt a barátom így mondaná, hogy szúr csinálj már vele valamit, valószínű elküldeném melegebb éghajlatra, ha ennyire finnyás, és még az se jó neki, ha kínlódok az ápolással, de nem tökéletes.
2011. máj. 21. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
borostás élmény:D vicces én mindig epillálom szerintem nagyon gáz ha borostás a nuni xD
2011. máj. 23. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért mert valószínű nem szőr növésével ellentétes irányban borotválja,mert attól kipattoghat. Ha megegyező irányban csinálja akkor szúrós marad kicsit. A lábán ellentétesen csinálja,ott nem pattog ki mert nem olyan érzékeny a bőr,azért lehet megcsinálni.
2011. máj. 25. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
a lábán ezerszer vékonyabb a szőr talán ezért.én is ugyan ilyen vagyok.
2011. jún. 11. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
20%
Jó rendőr lenne belőle! SÜN!
2011. jún. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!