Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milligest fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milligest fogamzásgátlót szedek, de az első héten ment a hasam. Így most nem vagyok védett?

Figyelt kérdés
Első fog.gátlóm a Milligest, de eléggé beteges voltam, amikor elkezdtem szedni, és csikart a pocim. Mennyit várjak még, hogy biztos védett legyek? Ma vettem be a 2. levél 6. szemét.
2010. márc. 27. 22:01
 1/8 anonim válasza:
0%
terhes vagy
2010. márc. 27. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
a lányok nem fosnak
2010. márc. 27. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetek terhes, mivel menzi után nem voltam együtt a párommal. Előtte meg gumival védekeztünk, tabi mellett. Csak érdekelne, hogy most akkor szedjem végig a 2. levelet is, és utána minden ok lesz..?
2010. márc. 28. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól is függ, mennyi idő telt el, amikor bevetted a gyógyszert, és utána ment a hasad. Ha beveszed, és rá 4-5 órára megy a hasad, vagy hánysz, az nem számít nagy bajnak, addigra már felszívódik a gyógyszer. De ha rá kb.1-2 órára történik, akkor ajánlott a kiegészítő védekezés.(Óvszer) Milligestet nem szedtem, de ha a mensid 1.napján kezdted el szedni, akkor elvileg már akkortól védett vagy. De érdemes vele várni 1 hónapot, ha biztosra szeretnél menni.
2010. márc. 28. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

én milligestet szedek. tudtommal akármi jön közbe, olyankor 1 hét kiegészítő védekezés kell. Ugyan nem mondtad hogy az 1 hónapon belül mikor ment a hasad, az elején v a végén, de gyakorlatilag mindegy is, szerintem a 10. szem után már teljesen megnyugodhatsz.

Ha netán az első hónapban nem alakult volna ki védettség, amit azért kétlek, akkor is, vegyük úgy hogy ez az első hónap hogy szeded. És akkor 10-14 nap alatt bőven kialakul a védettség.

Mondanak 1 hónapot, olyat is h már az 1 szemtől véd.. én személy szerint 14 apot vártam. és semmi gond nem volt:)

2010. márc. 30. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
ha az első levél első hetében ment akkor nem kell várnod , ha a második levél első hetében akkor még 4-5 napot kéne szerintem, amúgy ahogy írták, ha a tabletta bevétele után több mint 5órával ment a hasad akkor nincs semmi probléma, mivel addigra a hatóanyag felszívódik
2010. márc. 30. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi bajom olvad el a tájékoztatót, meg az első hónapba ne élvezzen beléd a barátod
2010. márc. 31. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt probléma :)
2010. ápr. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!