Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért lenne baj, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne baj, hogy a barátom gondoskodik a védekezésről?

Figyelt kérdés
Óvszert használunk, mindig ő veszi. Nekem ez kényelmes így, nem dolgozom, és erre nem akarok költeni. Baránőim szerint viszont ez igazságtalan, be kéne szállnom. Na de most, a fiúk se szokták fizetni ha a lány mondjuk tablettát szed, akkor ebben az esetben ez miért lenne baj, főleg ha ő melózik?
2016. jan. 22. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez telejesen normális. Mi is párommal íhy csináltuk. Óvszert mindig ő vette, most elkezdtem tablettát szedni, ezt én fizetem.

Telejesn jó ez így

2016. márc. 30. 19:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha őt nem zavarja akkor semmi gond. Főleg hogy te nem dolgozol.

Mi hüvelygyűrűvel védekezünk, ami drágább (11Ezer ft a 3havi) azt felezzük, de ő ajánlotta fel, az első 3 havit én fizettem, utána magától beszállt.

Ha esetleg érzed hogy zavarja meg kell beszélni.

2016. márc. 30. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!