Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lenne baj, hogy a barátom gondoskodik a védekezésről?
" Na de most, a fiúk se szokták fizetni ha a lány mondjuk tablettát szed,"
Ezt milyen felmérés alapján állítod?
Fogalmam sincs, miért osztod meg a barátnőddel a legjelentéktelenebb szexuális dolgaidat is, de szerintem néha te is vehetnél egy doboz gumit, egy nem dolgozó ember sem hal bele pár száz forintba.
A tablettát nőként mindig én fizettem, fizetem. Nem érzem akkora nagy tételnek a 3 havi adagért kb. 6200 Ft-ot, hogy most azt felhánytorgassam. Nem is vártam el sose, hogy fizesse. Elsősorban úgyis nekem jelentene nagyobb gondot egy baba.
Viszont azt a részt is megértem és sztem rendben van, ha Ő állja a gumit. Főként, hogy nincs munkád, így ez érthető is. Korábbi páromnál nekem is volt olyan, hogy Ő vette a gumit zömében. Időnként én is beszálltam 1-2 dobozzal.
Szóval szerintem ez megbeszélés kérdése a pároddal. Ha aggaszt, akkor kérdezd meg, hogy Őt nem zavarja-e, hogy mindig Ő veszi? Szerintem, ha normális, akkor nem zavarja és megérti, hogy nincs munkád, ergó nincs is miből erre költened. A barátnőiddel meg ilyen szempontból ne foglalkozz, ha a pároddal megbeszéled, hogy mi a szitu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!