Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt valaki Lisvy fogamzásgátló tapaszt?
Figyelt kérdés
Én most kezdtem el (18 éves vagyok) de nagyon aggódok hogy nem elég biztonságos. A hasamra tettem fel az elsőt kedden (tehát csak 2 napja)és már a teteje elkezdett leválni és bekoszolódott alatta. (kb 1-2 mm hosszan). Mennyire kell ezt komolyan venni, mármint hogy ez még nem vészes? Csak ha jobban lejön akkor van baj?2016. jan. 21. 19:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is ajánlotta a nőgyógyászom a múltkor. Kb. belenevettem az arcába, amikor előadta. Én semennyire sem bíznék a biztonságában. :)
2/5 X-tina55 válasza:
Szia! Én már fél éve használom minden gond nélkül. Elsőre furi, hogy egy tapasz helyettístheti a tablettát de a hatásmechanizmus ugyanaz! Előny, hogy hetente egyszer kell cserélni, kényelmesebb mint a gyűrű, és persze teljes védelmet nyújt. Igen kicsit koszolódik de ez nem befolyásolja a "működést", ha olyan helyre rakod nem is látszódik :). Fontos ne rakd olyan helyre ahol gyűrődik a bőr én vállra vagy a szemérem domb környékére teszem felváltva. Nem gond ha leválik egy kicsit, de ha már a fele lejött érdemes lecserélni, ne rakd a mell közelébe pl hónaj. Használd nyugodtan :)
3/5 Gréta0522 válasza:
Szia! Én már fél éve használom a tapaszt, előtte lindynette tablettát használtam.Nekem eddig semmmi problémám nem volt vele,rendszeresen szaunázok és többször voltam már élményfürdőbe is vele és soha nem jött le!! Egy kicsit szöszös lesz a széle a hét vége felé, de egyáltalán nem zavaró. Ne aggódj azért ha a teteje egy kicsit elkezdene levállni mert ha 50% lejön a tapasznak akkor is ugyan olyan hatást biztosít!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) kár hogy nem előbb néztem meg mert már voltam azóta orvosnál hogy átváltok tablettára mert nekem nem vált be, hiába tettem máshová, nem olyan az életstílusom hogy vigyázni tudok rá, szinte első nap elkezdett feljönni a széle és csak roszabb lett.
2016. febr. 10. 16:23
5/5 anonim válasza:
Szia. Év elején ajánlotta a nőgyógyászom,így kipróbáltam .Februar környékén , az orvos azt mondta h a mensi első napján kell fel ragasztani , így is tettem... a mensim 2-3 napos szokott lenni , de egy hét után sem múlt el , ezért abbahagytam a használatát ... a java meg csak ekkor következett ... 1 hónapra rá egy csomót találtam a mellemben, visszamentem az orvoshoz, vizsgálatok sora következett... kiderült h rosszindulatú daganat és 100% bán ösztrogén indikált( magyarul valamitől rohadtul megugrott az ösztrogén szintem és ez elindította a rákos sejtek növekedését...) most olvastam h kivonták a forgalomból felszívódási probléma miatt ... elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!