Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésének abbahagyása utáni tapasztalatok?
2 éve szedek Dienille tablettát, de nekem szörnyen kinyírta a libidómat, illetve ha előfordul akkor általában fáj a szex is. fiatal vagyok és szeretném abbahagyni a szedését mert nagyon nem jó ez így.
mikre számíthatok miután letettem a fogamzásgátlót? ki mit tapasztalt hasonló időtartamú alkalmazása után?
Én Belarát hagyta abba több mint egy év szedés után, szintén libidó-probléma és szárazság miatt. Utána a menzeszemben semmilyen zavar nem volt, rendesen jött meg, kicsit jobban pattanásos voltam. Viszont a libidóban nem volt határozott javulás.
Fél év "tisztaság" után hüvelygyűrűt használtam 4 hónapig, azt most hagytam abba egy hónapja. Ezután most alig vagyok pattanásos, viszont nem rendesen jön meg. (Ez az első ciklusom utána, most 6. napja késik pl.) A libidóm javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!