Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellékhatásairól mik a tapasztalatok?
elhízás, frigidség, idegbaj ez jellemző mindre
soroljam még
de ez épp elég
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nagy valószínűséggel pont, hogy nem leszel pattanásos.
Amúgy terhességem előtt nem volt gondom a fog. gátlóval, semmilyen mellékhatás soha nem volt, aztán miután megszületett a kisfiam, akkor viszont mindösszesen másfél évig tudtam szedni, de annyi minden volt miatta másfél év alatt, hogy abbahagytam. Azóta rendben vannak azok a dolgok, amik előjöttek mellékhatásként. Viszont mivel most már mások a hormonok, így zsírosabb a bőröm, pattanásos is lettem, de ez még mindig elviselhetőbb, mint az, hogy 2 hetente orvoshoz jártam.
Egyébként gumival védekezünk, teljesen megfelelő a számunkra.
Nálam semmilyen mellékhatást eddig nem okozott több mint 2 év alatt a Yasminelle tabletta. Nem híztam, a libidóm is megmaradt...
Mindenkire másképpen hat a tabletta és nem mindenkinél alakul ki mellékhatás. Van aki több gyógyszert is kipróbál és csak a sokadik válik be neki, nekem spec csak ez az egy gyógyszerem van, többet nem is kellett kipróbálnom.
Köszönöm a válaszokat!
Remélem a következő nekem is beválik, és nem nagyon lesznek ilyen mellékhatások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!