Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésének abbahagyása utáni tapasztalatok?
2 éve szedek Dienille tablettát, de nekem szörnyen kinyírta a libidómat, illetve ha előfordul akkor általában fáj a szex is. fiatal vagyok és szeretném abbahagyni a szedését mert nagyon nem jó ez így.
mikre számíthatok miután letettem a fogamzásgátlót? ki mit tapasztalt hasonló időtartamú alkalmazása után?
ezt tudom, sajnos előtte sem volt az egyáltalán. erre fel vagyok készülve.
én inkább egyebekre vagyok kíváncsi, utána olvastam a témának neten és sok horror sztorit láttam, azért fordultam ehhez az oldalhoz hogy az emberek a tapasztalataikat leírhassák nekem.
Hát, kell 1-3 hónap, de a libidód határozottan nő.
Nekem kb 6 hónap múlva a mensesem már nem volt napra pontos (+- 3 nap) de nem voltam sose "terhes parás" szóval nem zavaró., viszont a vérzés most már komoly görcsökkel jár. A fogamzásgátló előtti időkben bő vérzésem volt, fájdalom nélkül- a fogamzásgátló alatt csökkent a mennyiség-most meg minden hónapban van egy nap, amit alig élek túl, fájdalomcsillapító mellett.
Viszont: megszűnt a hüvelyszárazság, és a barátom sem bánja, mert azóta (bár gumit kell húzni) sokkal többet kezdeményezek, és jobb a szexuális életünk.
Nem is vett el tőlem, amíg szedtem.
Miért nem próbálsz ki másik fajtát? Ha elmondod az orvosnak, hogy milyen tüneteid vannak az alapján majd felír egy másik márkát.
Nekem a 4. fajta jött be, ritka az olyan akinek rögtön az első fajta a tökéletes.
Egyébként egyszer hagytam abba 3 év szedés után, akkor 8 hónapig nem volt vérzésem, majd 2 hónapig mindennap. Elég durván elkezdett hullani és zsírosodni a hajam. A pattanások visszatértek.
Most újra szedem 2 éve és nem jött vissza semmilyen mellékhatás.
na tessék, épp az ilyen "horror sztorikra" gondoltam. :\
szóval akkor létezik olyan fogamzásgátló, amitől nem csökken a libidó, nem lesz sivatag a hüvelyemből stb.. ?
ezt jó hallani
de a pattanások mennyire maradandóak? :S remélem azért nem leszek örökké ragyás, ha egyáltalán leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!