Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee fogamzasgatlo tapasztal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee fogamzasgatlo tapasztalatok?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben a honapban kezdtem el szedni a Jangee fogamzasgatlot a menses elso napjan! Az erdekesseg hogy mar ebben a honapban a mult honaphoz kepest kesett 8 napot! Viszont 1 hettel utanna miutan ugye 7 szemet bevettem elkezdett verzesem lenni es meg a mai napig is van ma vettem be a 16ik szemet. Kerdeztem az orvosom azt mondta szedjem tovabb elvileg a kovetkezo honapba megszunik ez a problema! A masik problemam hogy 2 nappal ezelott tortent vedekezes nelkuli egyuttlet! Szerintetek lehet baj? Koszonom elore is a valaszokat.

2015. dec. 3. 22:21
 1/2 anonim válasza:

Pecsételo verzesem nekem is volt a 16.szemig de utana megszűnt es a második levelnel nem volt semmi ilyen :)

Hanyadiknal tartassz? Mi turelmetlenek voltunk es elso hónapba a 10.naptol megszakítás vagy volt hogy csak petting.;) de szerintem nem lesz baj

2015. dec. 13. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:
27 napig volt vérzésem tőle annyira vérszegény lettem, hogy kórházba kerültem.
2016. márc. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!